Lewy przedni kierunek - kupię

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj podczas burzy nad Włocławkiem zajechaliśmy z kumplem na praking nad tamą przy krzyżu Popiełuszki. Czekamy, ulewa jak ta lala i wiatr niczego sobie a tu patrzę jak na mnie wali popychany wiatrem pojemnik na śmieci (taki duży na kółkach), przyfikał mi w lewy narożnik. Poleciał kierunek (z pomarańczowym wkładem) i porysował zderzak i atrapę. A na początku stałem za kumplem, chciało mi się lepiej widzieć burzę to i mam . Tak to on by dostał w Matiza, miałby babana jak nic !!!!!.
Szukam więc taniego kierunku pomóżcie w potrzebie.
PS. Może macie prawe tylne światła zespolone (te w błotniku przy klapie) też byłbym zainteresowany bo mam pęknięte.

moze to kierunkowskaz

zeby wczesniej bylo ogloszenie takie na allegro to sam bym łyknal talkie kierunek...potrzebowalem nowego i lakiernik mi zalozyl nowy...100 zł kosztowal i kurcze najgorsze ze stary kierunek po [rawej stronie mam taki jak wszyscy a lewy-ten nowy to juz biały z zolta zarowka i w efekcie samochod z przpdu wyglada troche niesymetrycznie ale coz 100 zl placic za kierunek drugi, zeby bylo ladnie...olac to

Temat już nieaktualny.
Zmuszony byłem kupić kierunek w wersji amerykańskiej oraz dokupiłem pomarańczową żarówkę. Trochę ma inny rozstaw bolców ale weszła w oprawkę.