[foto] RAJD BAŁTYKU - awaria Korka /potrzebny blacharz/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak Wam wiadomo z Nudy na 3 OS-ie 13 Rajdu Bałtyku wypadłem z trasy i podgiąłem podłużnicę w Df-ie.

W związku z powyższym pilnie potrzebuję typów gdzie w Gdańsku lub w Warszawie można znależć warsztat blacharski, króremu można zlecić taką naprawę.

Przede wszystkim współczuję...

a co do warsztatu - nie chcę nic za niego mówić ale wiem że DJ bawi się w ogólno pojęte blacharstwo-lakiernictwo. Może on??

Odbyliśmy wraz Kaovcem (który pojawił się gościnnie w Gdańsku) dzisiaj wizję lokalną uszkodzonego fiata, nie jest tragicznie, aczkolwiek obydwie podłużnice są do wymiany
mam nadzieje że Korek do czasu zlotu w Warszawie wyremontuje auto i pojawi się na zlocie

i prosze nie odklejać naklejek drzwiowych z Rajdu

W Rajdzie Bałtyku uczestniczył również PF 125p (Trzemecki) i Polonez 2000 (Piotr Zaleski) ktory jest również wlascicielem "żółtej" Coupety z Karkowa uratowanej i odbudowywanej na rajdową pod Gdańskiem

mam nadzieje że KajTan udostępni kilka zdjeć z tego rajdu to wkleję w ten temat

szybszy był ze zdjęciami Road_runner - dzięki Jurek

Ta przejściówka śliczna

Cytat:
2004-08-01 00:38:51, -Wilu- pisze:
Ta przejściówka śliczna

He he a przed modyfikacja bylo to CARO '94

Cytat:
2004-08-01 00:42:17, road_runner pisze:
Cytat:
Ta przejściówka śliczna

Tylko, że to nie jest Przejściówka Ja bym powiedział, że bardziej przypomina to składak

jak dla mnie wlasciciel tego podka chcial zrobic na borewicza tak jak w orginale powinno byc ale ze nie mogl dostac od powiedniej budy od borewicza wsadzila na caro albo akwarium i zalozyl pozostale czesci od borka. tak ja uwazam nie wiem co reszta na to powie ????

A taki piękny był ten polonez

czy ktos sie orientuje co to sa za reflektory od dlugich w tym "borku"??

wydaje mi sie ze w miejsce dlugich zostaly wpasowane jakies halogeny sportowe bo sa troszke wieksze od standardowych leflektorow

Cytat:
2004-08-01 00:42:17, road_runner pisze:
Cytat:
Ta przejściówka śliczna

Tu mnie zaskoczyłeś, bo zastanawiałem się raczej między przejsciówką a borkiem. Caro ? Można powiedzieć, że niezły zrobił oldschool ...

[ wiadomość edytowana przez: -Wilu- dnia 2004-08-01 11:50:47 ]

nawet jak to bylo caro to teraz wyglada super ma klimat starej spotrowki

na pewno caro od 93 wzwyż, bo ma plastikowe podszybie

[ wiadomość edytowana przez: lafaar dnia 2004-08-01 12:04:28 ]

a no masz racje taki drobny plastikowy szczegol mi umknol

no i teraz gosciu ma szeroki zawias,a to jest duzy plus

no ale ni wiem czy nie powinien zmienic mostu na taki do 2.0 bo nie wiem czy ten seryjny by to wytrzymal

Ten Polenezik jest wyposazony w 2.0 DOHC na dwoch gaznikach, skrzynie Colotti, most ze szpera i porprawione zawieszenie.

no to ladnie mozna powiedziec ze tym mozna sie juz powozic i to niezle a przy tym tak nie pozorniw wyglada

Cytat:
2004-08-01 11:39:45, Trool pisze:
wydaje mi sie ze w miejsce dlugich zostaly wpasowane jakies halogeny sportowe bo sa troszke wieksze od standardowych leflektorow

Ktoś chciał mieć troszkę Delty