Sprzedam ESPERO 1.8 CD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Samochód ten sprzedam tanio.
Zalety egzemplarza i cechy: dobry stan techniczny - silnik ma dobrą moc i wciąż pracuje z dużą kulturą, leci ponad 180. Elektryczne lusterka, szyby, wspomaganie, klima, abs i te wszystkie sprawy... Pierwszy właściciel, rok 1997. Na trasie przy 90 km/h na piątce pali 7,2 litra.
Wady egzemplarza:
zepsuty abs - pewnie kilka stów trzeba włożyć, żeby go naprawić, ale podobno to kosmetyka elektryczna - bo raz działa, raz nie działa. Duży przebieg (dlatego tak tanio sprzedam) - 190tys. km.

Sprzedaję, bo sytuacja się zmieniła, ledwo OC opłacam.
Cena 9000zł.

no i telefon 608658113

Witaj, chciałem zapytac czy poza wymienionymi mankamentami, samochodzik posiada jakies wady, np. jaki jest stan blacharki (czy rdza sie pojawiła,czy jest garażowane, serwisowany, ks serwisowa, itp). Ogólnie, czy wymaga jakiś dodatkowych nakładów? Zamierzam zmienić samochodzik, i chciałbym kupic espero w dobrym, a najlepiej w bdb stanie, ale nie pozarzynane i zajeżdżone. mam nadzieje że ktoś kto nalezy do klubu dba o autko
Jeżeli możesz to prześlij mi kilka fotek.

Pozdrawiam
Dizmo

Cytat:
2004-08-04 12:16:17, DIZMO pisze:
mam nadzieje że ktoś kto nalezy do klubu dba o autko

Przecież wy koledzy nie należycie do klubu.

Zgadzam się z tobą Piotrku, po za tym przynależność do klubu nie daje gwarancji na samochód...

Ale jak se kupie esperaka to bede chciał należec do klubu. Mam nadzieje ze nie macie wygórowanych wymagań?

Ale jak se kupie esperaka to bede chciał należec do klubu. Mam nadzieje ze nie macie wygórowanych wymagań?

Cytat:
2004-08-04 13:40:45, DIZMO pisze:

nie

skrzynka piwa dla kazdego

piotr-ek pewnie wysunie swoja cene ale do tego trzeba sie przyzwczaic

zwykłe wkupne

czekamy z otwartymi rękoma

NO PROBLEMO, JAkOS SIE DOADAMY

Dizmo, daj mi jakiś adres, lub telefon, zdjęcia Ci wyślę.
Samochód był serwisowany w Bydgoskim ExMocie - autoryzowany serwis. Rdza: nigdzie na zewnątrz nie ma rdzy, pojawiła się natomiast u spodu drzwi, ale chyba to łatwo zakonserwować, bo żadnych bąli nie ma, lakier nie odpada - napewno warto to jak najszybciej oczyścić - to jest mała powierzchnia. Z usterek teakich zewnętrznych - złodziejaszki troszkę poniszczyły zamek prawych drzwi - coś tam w środku został, przez to kluczyka nie mogę włożyć. Z przodu pod zdezakiem widoczne jest otarcie (przygoda na parkingu) - jedyna mini kolizja drogowa jaka miala miejsce, ale moim zdaniem nie warto tego zmianiac. Samochod wyglada naprawde dobrze. Garazowany pod chmorka. Technika tego auta jest zadbana, moj tata zmienial tam wszystko to co nalezalo zmieniac - regularnie. Ma rowniez nowe zawieszenie, pompe paliwa, drazki, pasek rozzadu.
Ten duzy przebieg, oznacza kierowce ktory przedewszystkim cenil sobie stan techniczny i komfort. Silnik chodzi elegancko, cichutko.
Jestem uczciwym sprzedawca i niczego nie ukrywam, nie latam mowie jak jest. Licznika nie przekrecalem. I moge smialo mowic o tym wszystki ze wzgledu na niska cene.

Pewnie, mój e mail:
ciezkir@wp.pl, tel. 504-205-072.
Zdjecia zobacze dopiero jutro rano. Jak cos to przekręcę do Ciebie.
Nara

Pewnie, mój e mail:
ciezkir@wp.pl, tel. 504-205-072.
Zdjecia zobacze dopiero jutro rano. Jak cos to przekręcę do Ciebie.
Nara

Jeszcze jedno, jak możesz to zrób dokładne zdjęcia powierzchni blacharki, które należałoby zrobić. chciałbym mniej więcej wiedzieć , co i jak. Chyba mnie rozumiesz? ps. czy do samochodu dorzucasz oponki zimówki?
Nara

[ wiadomość edytowana przez: DIZMO dnia 2004-08-04 17:51:13 ]

Piotr'ek ma specjalne oferty tylko dla kobiet.
Za 9000 nawet ze wszystkimi dołami drzwi żartymi przez rudą kur...ę warto brać, bo ta rdza to standardowe wszystkich wersji złomiaka-esperaka.