MotoNews.pl

Swiecidelko nowe .. :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec zalozylem sobie cos takiego hehe a co mi tam

fajnie swieci mozna ustawic czy ma mocno swiecic czy nie .. i zmienia kolor na zielony P

musze jakos podswietlic licznik przebiegu bo wyciagnalem zarowki i nie ma podswietlania

to samo ze wskazowkami bez podswietlania .. czy jest jakas farba ktora by np byla czerwona i ladnie odbijala swiatlo . farba musi byc o lekkiej konsystencji tak zeby nie wazyla za duzo bo beda przeklamania .. moze jakies markery sa ?
pomozta :

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-08-12 22:54:12 ]

no ładne tylko ja byb wolał mieć całe podświetlane na ciemny niebieski ewentualnie cyferki na czerwono, bo ten jasny jakoć mi się nie podoba.

farbki do żaruwek są a co do markera to raczej nie polecam bo szybko się wypala i będzie taki jak wyblaknięty

ile taki interes kosztowal ?

czysta

Fiu Fiu

Zajebiste, u kogo kupione? we wrocławiu?

usa

No właśnie, chcę też takie do swojego bo widziałem że są ale nie mam pojęcia jak je mogę kupić.
Hubii, jak to można ściągnąć z USA ?
Podaj adres strony z tymi tarczami, ja mam www.procarparts.com.
Są cool

daj mi adres z namiarami do zegrow dokladnie do modelu i zalatwie

A te zegary są tylko do Japan Toys czy do focusa tddi też by się znalazły?

z tego cvo sie orientuje to w ue mozna kupic indygloo do "naszych " marek :p

jakby kogos interesowalo to takie zegarki mogiem zrobic, tylko potrzebny bylby mi licznik z autka na czas jakis. no i za mniejsza kaske by byly...

na poodswietlaniu folia elektrolumioscencyjna ????

nie - ale taki efekt jak widze na fotce moglbym uzyskac swoimi metodami

do tego moznaby pokusic sie i dopasowanie wskazowek z innego autka, np audi - i wtedy podswietlic je dodatkowo np na czerwono czy jak tam bys sobie zazyczyl

zreszte te Twoje chyba tez powinny swiecic - czy sie myle ?

wlasnie nie sa podswietlane

hmm nio to trzeba by sie pobawic ale jest taki motyw mozliwy

Niom Wszędzie można przeswapować backlighta

grucha, asv : dajcie mi konkretnie jaki rok autek dane techn i najlepiej jeszcze + zdjecie zegarow, do focusa na pewno sa zegary a do mondziaka trzeba dobierac takze jak cos zarzuccie ja wysle kolesiowi info co sporwadza i bedzie git

Hubii, Mondeo rok 1999, 2000cm3, a fotka niżej:

Focus 1,8TDi 2001r. - zdjęcie jutro, bo dzisiaj porobiłem fotki wszystkiego oprócz licznika

Burżuje Fordami se jeżdżom