Uszczelniacz widelca wybieraka.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie i Panowie,

Przy skrzyni zauważyłem mały wyciek.
Po dokładnych ogledzinach okazało się ,że przecieka uszczelniacz widelca wybieraka w miejscu w którym w/w widelec wchodzi do skrzyni.

Czy ktoś miał już ten problem???
Gdzie kupie taki uszczelniacz???
Ewentulanie czy ktoś zna wymiary tego uszczelniacza ,żeby coś dobrać??

Jaco ja mam to samo... juz kilka miesiecy... leje mi sie po skrzyni jak cholera... nie moge tego nigdzie dostac... jak cos znajde to dam Ci znac... narazie mam inny problem... brak uszczelki pod głowicą... bo ją wypluło.. naszczescie mam swoje ceny takze malo zapłaciłem bo az... 48.30PLN przy okazjii kupiłem amorki i całą zawieche bede miał zrobioną

Czarek, jak tylko coś będziesz wiedział , to daj znać

Jaco jakbys mógł zalatwic nr z katalogu to byłbym wdzieczny

Spróbuję

!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!

Wszyscy którzy mają problem z zakupieniem w/w uszczelniacza, niech zgłoszą się do sklepu na ul. Kotsisa (Żerań) w Warszawie.

Dla Klubowiczów z poza Warszawy mogę kupic dzisiaj uszczelniaczę i wysłać pocztą po wpłacie kaski na moje konto (a co , bycie Modem zobowiązuje).

Sprawa aktualna dziś do 15:15 (jadę tam dziś po pompę wody).

no zajebiscie!!!!! nie ma to jak praca do pozna... wrrr
-JACO- nie chciałoby Ci sie tam skoczyc jeszzce raz??? jaki koszt jest tej czesci?? albo podaj mi nr katalogowy..
Byłbym bardzo wdzieczny!

Koszt coś ok. 8,5 złotego.

Jeśli będę jechał w najbliższym czasie,to znowu podniosę temat.

Numeru katalogowego nie znam

Uszczelniacz mam już zamontowany

8,50 + koszt przesyłki... wyjdzie mnie 3razy drozej niz w katowicach... Tylko ze w Katowicach nie ma tego nigdzie.. i do konca roku nie bedzie.. a mi ze skrzyni juz sie wszystko wylało chyba... bo przestało kapac

Witam.
Jestem nieopodal Kotsisa prawie codziennie, więc jeśli ktoś ma jakieś niezrealizowane zamówienia to się polecam

Pozdrawiam - SpeedR