Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-10-22 09:20:01 Witam tak śledze i śledze wątki ale kurde coś strasznie ucichło nikt niechce się spotkać.?????? nikt nic nieorganizuje co z wami ...
RUSZYC DUPY.!!!!!!!!!! Zima idzie wielkimi krokami trza by zakończyć sezon jakimś małym spotem Śląskim.!! co prawda ja już nie z pod znaku liścia a raczje olimpiady ale cotam zżyłem sie z wami pewnie że przyjade chyba że mnie przegnacie... No wiec tak ... Może zrobimy mega błyskawiczny zlot śląski...!!!!!!! Data 24-10-2004 Miejsce Parking za lotniskiem (standardowo) Godzna może 14:00 |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-22 10:03:58 Pomysł Adama uważam za DeBeściarski....trzeba odświeżyć pamięć bo już cała pora roku przeleciała od ostatniego knkret spotkania !
Więc: Tylko BAAAARDZO proszę PO POŁUDNIU !!....boooo...przed godz. 14.00 raczej nie będę mógł dojechać |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 10:50:01 Jejku jejku, bardzo bym chciała wreszcie na zlocik trafić,ale przednia szyba mojego Esperaczka.....I tak ryzykuję jeżdżąc do Mysłowic do szkoły, nie chciałabym żeby mi zabrali dowodzik, a szybkę ze względu na koszty będę miała dopiero w listopadzie Może kiedyś będzie mi dane na zlot trafić |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-10-22 12:03:35 A co twojej szybie przeszkadza przyjechac na zlocik.?????
pojedziesz powoli i bedzie gites.! |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 12:46:15 Moja szyba "posiada" dość pokaźnego pajączka-mi to nie przeszkadza,ale Panom w mundurkach tak |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-10-22 13:05:22 i co tylko tyle.?????
przeciez to sie klei za 50zł i po problemie sam kleiłem w espero i w poldku 50zł i 20 minut czasu.! po drugie policjanci przeciez niestoją i nieczają sie specjalnie na ciebie... myslałem że może niemasz szyby i dlatego się czaisz a ty masz jakiegoś tylko małego karalucha... |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 13:15:42 Właśnie że już nie skleją, bo jest za duży .Powiedzieli mi że jeśli ma długość 2,3 cm to ok,ale on ma około 10 cm!! Może i się nie czają,ale jakby mnie zatrzymali do kontroli to po dowodzie,a mam zamiar jeszcze do listopada pojeździć. Hmm jakby był jakiś dojazd dziurami to może,ale nie znam takiej trasy |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-10-22 13:24:11 oo kurde to z czego ty to masz koło z ciężarówki ci wpadlo na szybe.?? albo zaliczyłaś lawine w górach.???? |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 13:32:02 Nie mam pojęcia.Pojechałam w lubelskie pociągiem,autko zostało pod blokiem,i pewnego ranka tata mi zadzwonił, że mam taką szybkę.Ktoś to ładnie ujął -Esperak się pogniewał że pojechałam pociągiem, a jego zostawiłam Tak poważnie to przypuszczam,że ktoś specjalnie trzasnął,ale to tylko przypuszczenia.AC pokryje,ale na drugi rok kilkaset złotych więcej składka Nie wiem po co płacę to AC skoro i tak będę musiała więcej zapłacić na przyszły rok-beznadzieja |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-22 14:20:50 Basiu!
Ja też mam szubke do wymiany. Duuuuża rysa. Pytałem o cenę w firmie EUROGLAS, bodaj z Krakowa, chcą za szybkę z przyciemnionym paskiem w górze 350zeta + montarz 100. Więc jeśli masz straciś jak piszesz kilkaset złotch na składce AC to nie wiem czy się opłaca. |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 15:05:08
Ja dzwoniłam po wielu firmach i w Chorzowie chcą 300zł z przyciemnionym paskiem,ale jest to cena już z montażem,więc w porównaniu z innymi firmami mają rozsądną cenę.W innych ceny kształtują się w okolicach 320-370 zł (też cena z montażem) Nie wiem skąd w postach tak wysokie ceny za szybki(nie mówię o oryginalnych) |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-22 15:11:24
To czemu jeszcze nie zmieniłaś? Nie robią tego od ręki? No i dlaczego składki wzrosną ci o kilka stówek? |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 15:26:23
Problem natury przyziemnej:brak środków finansowych,niestety jestem studentką a to w październiku kosztuje |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2004-10-22 15:32:01 Aha a co do składek,obecnie mam 40% zniżki,i gdyby AC pokryło koszty tracę 20%,a co za tym idzie większa składka w przyszłym roku |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2004-10-22 17:26:10 Pieknie !!! tylko dlaczego tak wczesnie !!!
Raffsa |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-10-22 20:31:51 Bede na 80% bo jeszcze nie wiem jak mi jutro wyjdzie przegląd zimowy trucka... na zlocie pojawie sie moim FSO bo esperak wyjezdza na wies a poldek dostał niezły wycisk przez ostatni tydzien i troche sie sypie.. ale mam zamiar BYC!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-22 23:26:20
ja wcześnie???...chodzi o datę czy godzinę ...no bo czy padła gdzieś już konkret godzina ???...Rafałku!...jeśłi o mię chodzi to tylko prosiłem coby NIE wcześniej niźli o 14.00...więc niech ktoś krzyknie o której to ma być ? |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-10-22 23:37:04 Hej Ślunzuki, a coś ci wy tacy samolubni? Hęęęę??!!!!! A możeby tak zlot międzywojewódzki poczynić, by sezon letni zakończyć. Małopolska by się podłączyła, ale 24 to nieco za wcześniej. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-23 19:58:54
hmmm....może faktycznie...??? |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-10-23 20:34:13 Z pewnościa byłoby to sympatyczne |