Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2004-12-31 12:17:20 wejdź w link Masz problem? Tu jest rozwiązanie!!! - znajdziesz tam całą masę porad dot. kupywania auta. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-12-31 13:00:47 Dobra, pociągniemy temat.
Ja w espero 1,5 16V mam instalkę Lowato z kompem Altronoc700, butla w koło 43L. Instalkę mam od maja 2004 i nie miałem z nią żadnych kłopotów. Jest rewelka, polecam. Koszt, w zależności od warsztatu, ja dałem 1600. Napisz za ile ten Esperacz. |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-01-01 14:37:20 Popatrz na kierownice czy nie jest wyslizgana po 90 tys nie powinna byc lysa. Czy fotel nie chodzi na boki, jak pracuje skrzynia na kazdym biegu przy roznych obrotach. Hamowanie z duzej predkosci - czy nie sciaga, nie ma bicia. Jazda na wprost na luzie.
Kazda zauwazona usterka to podstawa do zbicia ceny. Pojedz z kims, kto popatrzy na auto chlodnym okiem, mnie brat ustrzegl przed zakupem jednego szmelcu. Pojedz do ASO (wybranego przez Ciebie, nie wlasciciela) sprawdzic ogolna kondycje autka, bedziesz mial okazje sam wejsc i popatrzec - koszt nie powinien przekroczyc 30 zl. Z drugiej strony nie ma sensu byc PRZESADNIE wybrednym, niektore usterki nie sa drogie w naprawie. Idealu nie trafisz, w salonach juz nie ma. 9900 zl jeszcze niedawno kosztowalo CC 700 w dobrym stanie wiec ryzyko nie jest duze a fura na pewno 3 klasy lepsza. Powodzenia! [ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2005-01-01 14:38:01 ] |