Przemeblowanie forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec teraz trwaja prace na forum. Moga potrwac z tydzien
Przenosimy tematy do nowych pokoji. Jakie sa pokoje to widzicie na gorze i teraz wszystko bedziemy tam pisac a ogloszenia najwazniejsze beda na glownym.

Mysle ze to uatrakcyjni nasze forum.
A i trzymamy sie tematow i kultury

Acha i zaczynamy tematy przenosic od najstarszych wiec moze byc dziwnie przezpewien czas.

Niekture nazwy czy przydzialy forum moga sie jeszcze pozmieniac

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-01-17 22:59:46 ]

A potrwalo niecale 15 dzieki 3 modom ..

Na forum glownym nie wolno zakladac nowych tematow no chyba ze to jest temat szalenie wazny jak np. ukradli mi autko(ktory nie ma prawa sie zdazyc) Sa tu tylko aktualne najwazniejsze informacje!

Ja mam male pytanko. Czy na glownym beda same ogloszenia, a odpowiedzi bedziemy pisac w osobnych dzialach, czy tutaj beda ogloszenia i nasze odpowiedzi na nie? . jol!

Cytat:
2005-01-18 14:14:26, _Gallus_ pisze:
Ja mam male pytanko. Czy na glownym beda same ogloszenia, a odpowiedzi bedziemy pisac w osobnych dzialach, czy tutaj beda ogloszenia i nasze odpowiedzi na nie? . jol!

to i to
Jak bedzie ogloszenie otwarte to mozna pisac a jak zamkniete to nie mozna.

Przy czym na tym forum bedzie bardzo rygorystycznie przestrzegana zasada trzymania sie tematu i wszystkie odpowiedzi odbiegajace od tematu beda odrazu kasowne.

Czy mogę zostać modem? Chodzi o to, że na forum roi się od błędów a wiem, że wielu ludzi to starsznie gryzie.
Oczekuję prostej odpowiedzi: TAK lub NIE
Dziękuję

Cytat:
2005-01-18 16:24:37, Beeep pisze:
Czy mogę zostać modem? Chodzi o to, że na forum roi się od błędów a wiem, że wielu ludzi to starsznie gryzie. Oczekuję prostej odpowiedzi: TAK lub NIE Dziękuję

Wiesz BEEP mod raczej nie jest od poprawiania ortografi. Staramy sie. I tak mamy az 3 modow plus tajniak Ryba i raczej starczy.
OK

Witam

wiec powiem ze podoba mi sie to ze beda lecialy bany za przeklinanie i za bezsensowne nabijanie postow... ale tak sie zastanawiam czy teraz troche nie bedzie zasmiecone forum przez ogloszenia kupie/sprzedam/zamienie... jesli chodzi o zloty to jak najbardziej na glownym ale ogloszenia no to wg mnie jest troche beznadziejnie poniewaz bedzie troche sie mieszalo...
ale to juz jest decyzja modow i ja tu jestem tylko fanem wiec szanuje ja w 100 procentach

pozdro

Cytat:
2005-01-19 11:25:46, Linku pisze:
Witam wiec powiem ze podoba mi sie to ze beda lecialy bany za przeklinanie i za bezsensowne nabijanie postow... ale tak sie zastanawiam czy teraz troche nie bedzie zasmiecone forum przez ogloszenia kupie/sprzedam/zamienie... jesli chodzi o zloty to jak najbardziej na glownym ale ogloszenia no to wg mnie jest troche beznadziejnie poniewaz bedzie troche sie mieszalo... ale to juz jest decyzja modow i ja tu jestem tylko fanem wiec szanuje ja w 100 procentach pozdro

Ogloszenia to np 16 czerwca 2005 roku wielki zlot tuningowy albo forum nie bedzie dzialalo albo cos w tym stylu zadne kupie/sprzedam/zaminie

aha..wiec sory..najwidoczniej zle zroumialem...sorki