Policyjna przygoda(przestroga)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
parkuje samochód przy bloku styłu siedzi stary zajebany w 4 dupy ato nasza kochana policja kurwa zatrzymuje sie i kurwa co?..i huj "samochód nie choinka zabieramy dowodzik"eheh chcaieli bysście huje jebane .skonczyło sie na upomnieniu ."klubowicze niewłanczjecie zadny ch podśwetlanych spryskiwaczów ani podwozi po policja huje wam bedzie gozić"pozdro dla całego KTSW

Hmm a co miałes właczone ?????

Ale on isa dziwni dla jednych mili dla innych.....

miałem włonczone spryskiwacze szyb podswitlane i do tego sie dojebali .dostałem tylko upomnienie .na to szcżescie nie sprawdzali gasnicy ani stanu bierzniki bo boy mmaił totalą kalpe eheh bierznika prawie wogóle nie mam zbierznośc jest nie ustawionaitp...

Majer prawie dokladnie ja taka tez mialem sytucaje hehe ale na szczescie tylko upomnienie jak i u ciebie, trzeba uwazac na nich juz nie wiedza czego sie czepiac ja sie tlumaczylem ze na postoju to mozna ale nie przegada i musialem urwac kabelek od diod zeby przestaly swiecic albo dowodzik, wiec zrobilem im ta przyjemnosc i na ich oczach oderwalem kabelek od zasilania i mnie puscili

ja tak mialem jak pierwszy na tarnobrzeg wyjechalem z diodami ale spoko lajcik i sie odjebali

majer mam taka prosbe zastanow sie co piszesz, czy nie przesadzasz z tymi przeklenstwami ? lekko przesadzasz

Zalezy na kogo sie trafi, jeden sie czepia drugi nie, ale zauwazylem, ze ogolnie przyczepiaja sie do z gory ustalonej rzeczy. Np w Toyce nie przeszkadzalo im ze wydech sie sam potjuningowal i chodzil jak klasa WRC, gasnica nie byla podbita itp, ale to ze z tylu lampa peknieta.

P.S. Majer nie masz bieznika, brak zbieznosci??? Ty tu powinienes dziekowac szczesciu i satanistom, ze puscili i tylko do wyposazenia choinki sie doczepili . A co do emocji, to mozna dobierac inne slowa. Pozdrawiam

To może jak będziesz kupował następne zajebiście walące po oczach spryskiwacze to może pomyśl o oponach. W końcu inni jezdzą tez po ulicach, a nie powiesz mi, że łyse opony to jest bezpieczne.
A policja powinna sprawdzić opony a nie światełka.
Czy klubowicze nie mają dbac o swoje autka???

PS. Naprawdę nikt nie jezdzi nocami??? Często widzę napierdzielające w oczy niebieskie spryskiwacze. Czasem wciskam hebel bo myślę, że za zakrętem jest jakiś wypadek a z daleka nie widać dokładnie. Po mieście ok, w dzień ok. ALe w nocy to przeszkadza.
T (niewyspany po imprezie)

no masz racje toom teraz będe uwazał na to co robie .Pozatym jesli chodzi dbanie osamochód to chce by wygladał jak najelepiej i najbezpieczniej(oponki - zbierznośc ) lecz niestety sa takie cieżkie czasy ze robotki nie ma no a kaska z niebia nie leci taka jest niestety prawda .Ale zawsze jak jaka sumkę dostane to przeznaczam na robienie mojego autka pozdro

LUDZISKA CO SIE DZIEJE???
WYSZEDŁEM Z KUMPLAMI NA MIASTO TJ(RZESZOWIAK, PUCEK, SPAJKI) A TU WSZEDZIE POLICJA GDZIE BY SIE NIE RUSZYC
NA ESSO POD BLOKAMI CHODZĄ I SPISUJĄ JA NIEWIEM JACYS ROZJUSZENI CO TO SIE DZIEJE????

Wiadomo ze wlanczasz to na wlasna odpowiedzialnosc... chyba wiedziales ze niemozna miec czegos takiego ? Nie wiem skad to oburzenie na nich... oni wykonuja tylko swoja prace.Maja okreslony regulamin i "staraja" sie tego trzymac.Fakt ze mozna trafic na roznego rodzaju policjantow.Wiec chyba z upomnienia powinienes byc zadowolony. Ja raz zapomnialem neonow wylaczyc to do nich mi sie nie przywalili tylko sprawdzili cale auto.Naszczescie nie znalezli nic. Moim zdaniem nie ma co cwaniakowac... to tez czlowiek i chyba po dobroci mozna wiecej.
Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2005-01-18 23:45:13 ]

Zgadzam sie Zoom. Ale policja przesadza. Niektore rzeczy w ich prawie sa bezpodstawne. Pozatym jesli policja zlapie na neonach to nie powinna zabierac dowodu czy dawac mandatu. Przeciez to nie zagraza ruchowi ulicznemu wogole!

Cytat:
2005-01-19 00:39:26, Pingu pisze:
... Pozatym jesli policja zlapie na neonach to nie powinna zabierac dowodu czy dawac mandatu. Przeciez to nie zagraza ruchowi ulicznemu wogole!

Tez tak mysle... Tylko to nie wina policji chyba, tylko tego, kto wzial sobie troszke hajsu za jakastam ustawe.Chca sie trzymac przepisow, ale jak wiadomo im to nie wychodzi a szkoda.
Tu mozna miec wszystko.Neony,szmery bajery.Ale stan techniczny musi byc idealny.

ja chyba zmienie samochód na wózek inwalicki i nie bede miał problemów

Cytat:
2005-01-19 00:46:54, MAJER pisze:

Grrr wypluj te slowa !

Cytat:
2005-01-19 00:46:54, MAJER pisze:

Jest dobrze jak jest i nic nie warto zmieniac

masz racje adam porzyjemy zobzczymy co bedzie dalej...

w sumie ta policja to nie ma granic jeździłęm samochodem bałem sie chodze na nochach bioje sie !! tak jak mateusz mówi kurde pilnują nas !! tylko wczoraj o tyle dobrze że nas nie spisali i nie wzieli na alkomat !! hahah

Dziś miałam przygode z policją dostałam mandat w wysokości 100zł.Za prędkość.Jechałam 160 w terenie zabudowanym,a było ograniczenie do 50.Dlaczego taki niski mandat.Pytanie ...bo jestem kobietą...My to mamy dobrze...Ścigałam się z jakimś dupkiem,ale chociarz wygrałam.

Cytat:
2005-01-19 20:55:08, patrissss pisze:
Dziś miałam przygode z policją dostałam mandat w wysokości 100zł.Za prędkość.Jechałam 160 w terenie zabudowanym,a było ograniczenie do 50.Dlaczego taki niski mandat.Pytanie ...bo jestem kobietą...My to mamy dobrze...Ścigałam się z jakimś dupkiem,ale chociarz wygrałam.

Mandat jak Mandat (dosc niski jak na takie dosc znaczne przekroczenie predkosci) ale bynajmniej wygralas a temu co sie z Toba scigal manadtu nie wlepili?? Pozdro