Hmm powiem ci tak. To ze w nicku jest Focus nie znaczy kocham fordy
Po prostu fajna nazwa
Ale nie powiem Focus baaardzo mi sie podoba, niestety nie mialem okazji sie nim przejechac. Ale rowniez slyszalem pare nie pochlebnych opini o Focusach od ich uzytkownikow.
Widze ze nie tylko moja rodzinka miala klopot z blacha w fiatach. W temprze na masce po pol roku uzytkowania wyszla rdza. Pojawily sie zacieki na podsufitce i woda pod tylnimi wycieraczkami dla pasazerow. Autko przeciekalo. Pare razy stalo na serwisie (samochod podobno dokladnie osuszyli, zabezpieczyli, polatali itp i pomalowali maske) Jednak po paru miesiacach znow sie to powtorzylo. Sprawa trafila do sadu. I wygralismy z Fiatem wymiane samochodu Po trzech i pol roku oddalismy fiatowi zajezdzona tempre a dostalismy nowa Maree
Ale to dluga historia. Ale da sie wygrac
Co do plastikow. No Fiat to nie Mercedes ani nawet VW, to nie ta cena wiec na czyms fiat musi obnizyc koszty produkcji
Aha co do rankingow to moje zdanie jest takie. Bardzo mozliwe ze rankingi moga byc oplacane... A jesli nie to dane do tych rankingow sa brane przewaznie z niemiec. A tam ludzie jada do serwisu jak naprawde cos sie zepsuje. Nie dbaja o to ze cos trzeba wymienic bo nadszedl odpowiedni czas. I dlatego jest tak ze tam jakis samochod jest na koncu listy a w Polsce kazdy uwaza ze to autko jest swietne. Po prostu wiekszosc Polakow jedzie do serwisu i wymienia co trzeba przy odpowienim przebiegu...
[ wiadomość edytowana przez: focus86 dnia 2005-02-03 00:06:22 ][ wiadomość edytowana przez: focus86 dnia 2005-02-03 00:06:44 ]