Czas na GASSSSSSSSS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.egp.pl/start.htm

Co sadzicie o tej firmie?

Zaproponowali mi instalke 2 generacji :
1. Tomasetto- za 1650zł
2.BRC- za 1750zl

Rok gwarancji, bez limitu kilometrow, kazdy przeglad 40zł.

Co sadzicie prosze o rade bo chce w przyszlym tygodniu wstawic.

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

z tych dwoch to juz lepiej BRC...bardziej znana i zapewne w wiekszej ilosci punktow bedzie mozna ja pozniej naprawic

tomasetto tez jest popularna marka, ja chyba bym sie skusil na brc ale jak tylko 100zl roznicy to moze sie okazac ze bardzo slaba elektronika w tym brc bedzie...
napisz jakie sterowniki i czy calosc jest tomasett/brc

Dowiem sie dokladniej jutro zadzwonie i zapytam)

thx

JA mam brc i w sumie jestem zadowolony - z gazem żednych problemów, jeśli już to Pb. Cena atrakcyjna, ale z drugiej strony trochę dużo chcą chyba za przeglądy. Ja płacę jak dotąd 20, ale trójmiasto to prowincja, więc może w Wawce to norma....

Proszę jaka ta Warszawa TANIA!!
W Katowicach i okolicy, jeżeli nie zakładasz "w stodole" tylko w jakimś konkretniejszym warsztacie , byle instalka II-generacji kosztuje 2 tys.zł !! (np.Autronic) , BRC 2,2tys, Tartarini 2,6 tys.zł !!
(W opcji ze zbiornikiem toroidalnym 55 l).

Więc te ceny są SUPEROWE!

Co do Tomasetti....Zdecydowana większość montażystów instaluje właśnie podzespoły Tomasetti (podobno są naprawdę mało awaryjne -często na instalacje oparte na tych częściach otrzymuje się gwarancję 2 lata! ) , natomiast pierwszy raz słyszę o "komplecie" pod tą nazwą.
Faktycznie BRC jest chyba bardziej.......rozreklamowana

Liczy się cena, przyzwoita opinia o firmie montującej i serwisujacej oraz dobra gwarancja !!....a nazwa??...to już wbrew pozorom mniej istotne w tych czasach.

Powodzenia!

Cytat:
2005-03-16 12:16:13, Zwierzu pisze:
http://www.egp.pl/start.htm Co sadzicie o tej firmie? Zaproponowali mi instalke 2 generacji : 1. Tomasetto- za 1650zł 2.BRC- za 1750zl Rok gwarancji, bez limitu kilometrow, kazdy przeglad 40zł. Co sadzicie prosze o rade bo chce w przyszlym tygodniu wstawic. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Ja założyłem brc za 1.600,00 zł, ale w astrze mam monowtrysk, to pewnie jest taniej. Zadzwoń do firmy Czakram na Okęciu (przed OBI), Maciejki 12, telefonu niestety teraz nie mam (ew. poszukaj tu).
Co do montazu - żadnych zastrzeżeń, chodzi jak na benzynie, tylko sporo pali. Ale jutro jade na pierwszą regulację, pożyjemy zobaczymy. Zakład polecany na forum lpg.
Powodzenia!
P.