Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-11-28 21:10:03 Ze strony Polskiej Fabryki Samochodów dowiedziałem się że trwają prace studyjne nad modelem Truck 2004 oto jego prototyp
Podam jeszcze link do galerii gdzie można zobaczyć sobie tasmę montażową http://www.pfssa.pl/aktualnosci.htm Szkoda ze nie robią osobówek ale mi sie i tak Trucki zaczęły podobać bo to można cos przewieźć i z dziewczyną poszaleć na pace w lesie |
bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2003-11-28 21:22:51 Też nasuwa mi się pytanie dlaczego tylko truck - poldki się znudziły?? Ja znam wielu ludzi którzy chętnie kupiliby nwego poldka! |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-11-28 21:26:42 Ja również znam takie osoby ale pewnie jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase Syndyk Daewoo-Fso w Lublinie wystawił na sprzedaż tasme montażową Lublina za 1 mln dolarów wiec ciekawe ile za tasme na Zeraniu - a moze by sie tak zrzucic i zaczac produkcje ? |
bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2003-11-28 21:28:05 Jestem za ale wtedy chyba będzie trzeba troszkę podnieźć składkę |
Odisses Polonez Caro 1.6 GLE Głogów/Wrocław | 2003-11-28 21:35:22 Cierpliwości, jak dobrze pójdzie to może i osobówki będą znowu robić ? Może jakiś Polonez Caro Super + powstanie ?
Nie da się jednak zaprzeczyć że trucki mają swój urok |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-11-28 21:36:01 No ale wiesz każdy na pieciolecie klubu dostałby po nowym Poldku |
Matizek Miłośnik FSO Matiz Krapkowice | 2003-11-28 22:09:17 Ja juz sie w tym wszystkim pogubilem... Nie wiem jak to jest ale w Polsce nic nie moze byc normalnie !!! Nysa niby padla... a tu Polonez truck 2004 jakies Clicki??? Lublin tez przejety zostal przez Andorie... Andorii chciano zabrac koncesje i musieli stawic sie na przetarg koncesyjny ( w koncu nie wiem jak to sie skonczylo?). Matizow i Lanosow tez juz nie powinno byc a w salonach nadal stoja i maja sie calkiem niezle (chociaz do rekordow sprzedazy z 1998-1999 bardzo daleko) Nie moge pojac kto robi taki syf w Polskiej motoryzacji??? Kto ma w tym interes??? Po co zamykali produkcje Poldka wystarczylo go zmodernizowac unowoczesnic
i mogl nadal byc sprzedawany !!! |
Odisses Polonez Caro 1.6 GLE Głogów/Wrocław | 2003-11-28 22:58:22 wyjaśnienie - ten post niezarejestrowany (o kiczowatych clickach) to mój, tylko mi IE trochę naprzestawiał.
Na szczęście mam już Mozillę. |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-11-29 20:20:00
Bo to model koncpecyjny nad którym trwaja prace i nazywa sie Truck 2004 - podoba mi sie bardzo, zreszta chcialbym miec Trucka. Stwierdziłem że napisze do fabryki zapytam sie o to jak idą postepy przy nowym modelu w końcu 2004 rok mamy za pasem |
grochu POLONEZ CARO PLUS 1 ... Bełchatów | 2003-11-29 23:30:17 WEDLUG MNIE TO RACZEJ FIATA DOSTAWCZEGO MARKI NIE PAMIETAM |
Lajkonik Kraków | 2003-11-30 00:03:41
Dlatego, że na Trucki płyną bardzo duże zamówienia z zagranicy. Poprostu jest na niego popyt. Sprzedaż u nas w kraju to sprawa drugorzędna. Face lifting właśnie dlatego jest też mu potrzebny, żeby mógł choć torchę konkurować pod wzgledem stylistyki z innymi pojazdami dostawczymi we Włoszech czy Belgii. Na resztę modeli Poloneza nie ma popytu a ich produkcja jest nieopłacalna w zwiazku z przestarzała technologią. Przód wzorowany jest według mnie na Fiacie Doblo lub Volvo. A więcej szczegółów na temat tego samochodu T U T A J www.fsomoto.xip.pl [ wiadomość edytowana przez: Lajkonik dnia 2003-11-30 00:12:26 ] |
grochu POLONEZ CARO PLUS 1 ... Bełchatów | 2003-11-30 00:42:25 I WSZYSTKO SIE ZGADZA |