Komorka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec, to jest temat na juz. Jutro jade do ery przedluzyc umowe i przy okazji wymienic telefon. Mam jeszcze nokie 6610i i marzy mi sie 6230i badz bez i, lecz krzycza za nia 487 zloty bodajze w taryfie za 90 zl w erze biznes. I troche mnie to przeraza wydac prawie 500 zl na telefon... I mysle o tanszym sony ericsonie k700i. Nie slyszalem o nim zadnych negatywnych opini ale sie cykam bo to nie nokia... Moze ma ktos doswiadczenia z tym telefonem. A moze ktos moze mi cos polecic lepsiejszego? Lub moze mi ktos zalatwic jakis rabat w erze na 6230?

powiem tak - ja kupuje kazdy, byle nie nokia.Nokia to dla mnie przereklamowany szajs.
Osobiscie - bralbym albo tego 700i ,albo razra. Nie wiem czemu ,ale motoole dziwnie mi pasuja. Sa tak fajnie pokrecone.

z motek tylko v3 biore pod uwage, ale dzis sie nia bawilem i mnie jakos odpycha... nigdy nie lubilem motorolki

Ja powiem tak - wszystko co tylko Ci sie podoba, byle nie nokia ( jak dla mnie kazda nokia do mydelniczka a nie telefon) - najbardziej polecam Siemens'y kazdego rodzaju

A ja powiem tak: prawie zawsze mialem Nokie. Teraz mam K700i - to fajny telefonik,ale przy przedluzaniu umowy wezme Nokie.

wzialem k700i, wszystko fajnie i ok ale nokia to jest nokia

No wlasnie

Paru kumpli ma k700i i co 3 dni baterie ładują, pozatym sa zadowoleni

być może za dużo się bawią tymi fonami

co do tej nokii-strasznie drogo, za 800 kupujesz na allegro nowkę
widze ze w erze też jakies kosmiczne pieniądze-500 i 700 zł
poszaleli,czy co