Plastikowy element mocujący podporę maski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnego pięknego mroźnego poranka (było coś koło -20 st. C ) nie mogąc zapalić autka, podniosłem maskę w celu podłączenia się kablami do mojego akumulatora. Po odpalaniu przy zamykaniu maski, niestety pękł mi ten element mocujący pręt podpierający...
Czy coś takiego można kupić? A może ktoś ma coś takiego na zbyciu?

można kupić

Można kupić, chociaż jest trochę zabawy przy wymianie

Ten pret podpierajacy, pieknie sie chowa i dobrze lezy pod ciegnem do otwierania maski... powaznie, ja tak 2 lata juz jezdze

ja tez mam urwany...troche sie boje jak cos pod maska na wietrze robie

iampinki, ale to Ty masz chyba caly pret urwany, tak ?
ja nie mam tylko tego mocowania, ktore trzyma preta jak jest zlozony...

aaa...
to sle zrozumialem
ja mam urwana ta czarna plastikowa podstawke....
ale chyba to mocowanie tez, bo nie zauwazylem zebym instalowal w nim zlozona podporke....
a tak wogole to ostatnio zerwala mi sie linka odo otwierania klapy...zrobilem samorobke bo wyjecie zamka graniczy chyba z cudem...

moze nr F 09285234 w tym cenniku ?? tez to potrzebuje tak swoja droga

Jest to do kupienia, kosztuje cos kolo 5 zl chyba.

Ja kupilem na szybkiego od lanosa, wygladalo prawie ze identycznie, nie wiem tylko jak z zaczepami bo one wlasnie mi sie urwaly (numer katalogowy byl inny). I okazalo sie ze jednak cos nie pasuje - tzn. zaczepy wchodza w te otworki i luzno siedza Bede musial sie rozejrzec za tym do Esperaka.

E, no to cena nie jest zabójcza! Super! Dzięki Qbaj! Podjadę więc do jakiegoś DU i zakupię... ale wymiana mnie trochę przeraża
Natomiast ta czarna plastikowa podstawa też była u mnie urwana, ale tutaj bez problemu poradziłem sobie... tzn kolega mi "poradził" tzn zrobił mi aluminiowy taki element, który bez problemu sobie nawierciłem, przykręciłem do balchy i umieściłem w nim pręt.
Jak mi się chęci trochę zbierze to pstryknę fotkę

Jeżeli mówimy o tzw. gnieździe podpory czyli kostce w którą wetknięty jest pałąk podtrzymujący pokrywę silnika po jej otwarciu, to też takowego poszukuję...

Cytat:
2005-02-26 21:03:06, Jac pisze:
Jeżeli mówimy o tzw. gnieździe podpory czyli kostce w którą wetknięty jest pałąk podtrzymujący pokrywę silnika po jej otwarciu, to też takowego poszukuję...

nie ..nie o tym mowimy

Tzn. ja o tym mowilem. I Iampinki tez to mial na mysli.

W kazdym badz razie - ta czarna pierdulke mozna na pewno kupic.

hehe..no albo ja jestem nieprzytomny albo plump mowil o tym elemencie ktory trzyma pret jak jest zlozony i lezy sobie ladnie wzdluz pasa przedniego ten ktory jest nad lewym reflektorem..plump to jak to jest??

Najpierw mówiłem o tym w którym pręt leży po złożeniu maski ( i teraz drucik, bo nie mam czasu podjechac do skalepu),
a w ostatnim poście mówiłem o tym w którym pret się obraca, trzyma.