Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-31 22:58:48 No jak Koleżanki i Koledzy.
Czy juz zrobiliście jakiegoś psikusa? A może ktoś kiedyś zrobł fajnego psikusa znajomym, niech się pochwali. PS. Co jest z tą datą???? Przecież jest teraz 6.58 1. IV. 2005 A.D. |
jenes niedawno Espero CD 2 ... ~Rzeszów | 2005-04-01 00:22:23 Ja zrobiłem sobie , przejechałem prawym bokiem Felicje, która zabrała się za wyprzedzanie w momencie gdy ja byłem już na wysokości jego drzwi. No i straciła chłopina lusterko, błotnik i drzwi do malowania. U mnie też troche przerysowane oboje drzwi, osona lusterka powiększyła swoje pęknięcie i pojawił się mały ubytek, ale i tak bok do roboty to się nie bardzo przejąłem, jak lusterko działa ,te stare to jednak pancerne są - już 2 raz dostało i żyje.
chyba muszę zmienić trase, 3 razy(prawa strona cała, lewe lusterko, i znów prawa) w ciągu 4 miesięcy prawie w tym samym miejscu coś jest nie tak. Ale gość się chociaż dowiedział że miał szpachlowany błotnik - to na prima aprilis. |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-04-01 01:46:10 U mnie w pracy dział księgowy wykręcił mnie numer, innym nawet nie próbują tego czynić, bo reszta to bufonada, i mogliby się poobrażać wielmożni panowie i panie, choć w przeważającej ilości panie .
Teraz ja obmyślam plan jak komuś zrobić psikusa, ale nic mi do głowy nie przychodzi. |
jenes niedawno Espero CD 2 ... ~Rzeszów | 2005-04-01 01:53:36
Bo najgorzej jest coś wymyślić wtedy kiedy akurat jest najbardziej potrzebne |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-04-01 02:03:50
Otóz to |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-04-01 16:51:51 Ja miałem parę pomysłów, ale podobnie jak u Kiniusi w naszej firmie można potem "beknąć" za primaaprilisowy żarcik...
Pozdr. P. |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-04-01 18:54:50
Ujmę to tak. U mnie w firmie większość ludzi wie, że lubie robić różne psikusy, jaja, urządzać sesje śmiechu. I wiem, z którymi ludźmi mogę się pośmiać i pożartować i wiem, w którym pokoju moge kurwami porzucać i źle to odebrane nie będzie. Natomiast zostały dwie takie (mimo wieku młodego) babstyle, babochy, które zachowują się jakby im ktoś w dupe kij wsadził,,,,,hehehehe. Ale mnie to totalnie jak się to mówi WALI. I tak mówię to co myślę, i co mi się niepodoba. Ale psot jakoś dziś nie poczyniłam,,,,,,,,z pewnością na to przyjdą jeszcze inne dni . Mnie wiele nie trzeba |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-04-01 21:17:19 To ja wam teraz powiem...... mam dzisiaj urodziny. .. i nikt mi nie chce wierzyc jak mnie ktos mało zna... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-04-01 21:25:20 |