Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-04-05 11:35:25 wybieram sie do niemiec i postanowilem sobie liste stacji autogazu przygotowac...
i znalazlem takie rozwiazanie: 1. sciagamy z tej strony stacje gazowe w formacie routeplanner dla tomtoma 2. sciagamy sobie ten programik, instalujemy i za jego pomoca otwieramy to co sciagnelismy w punkcie 1. 3. zapisujemy to co sciagnelismy w formacie ktory jest obslugiwany przez nasz atlas na PC - w moim przypadku byl to autoroute 4. po otwarciu tego pliku przez atlas mamy ladnie zaznaczone wszystkie stacje w niemczech w moim przypadku w nazwach stacji byly wpisane godziny otwarcia i auto route je troche poobcinal tak ze wynikalo ze prawie wszystkie stacje sa otwarte od pon do piatku tylko, aby dokladnie sprawdzic kiedy jaka stacja jest otwarta polecam plik pdf ktory jest na naszej stronie klubowej a teraz pytanko czy ktos przekraczal granice w Lubieszynie?jest tam zaraz przed granica jakas stacja z LPG?bo w swiecku sie kiedys nacialem-musiaalem sie cofac, cale szczescie ze w slubiacach zaraz obok byla... dzieki |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-04-05 11:49:13 iampinki na stronie startowej klubu w opcji INNE jest zrobiona cała lista stacji z LPG w Niemczech.
Ale miło, że coś jeszcze znalazłeś |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-04-05 11:57:20 wiem tamta liste tez ja podeslalem
tylko ze srednio podobalo mi sie szukanie tam...tutaj mam je wszystkie zaznaczone na mapie i moge latwo policzyc ktore stacje mam najblizej.... |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-04-05 17:57:14 Proponuje zatankowac LPG w Szczecinie na ul. Ku Słońcu (stacja paliw Shell na drodze wyjazdowej w str Lubieszyna) to jest kilka km od granicy ale gaz jest tam dobry, bo dalej na wyjezdzie ze Sz-na w strone Lubieszyna jest stacja z gazem obok Geanta (rozne opinie na temat ich gazu) a przed sama granica to juz raczej nie ma (byc moze jest jedna mala ale nie jestem pewien /nie pamietam/ czy tam jest gaz i w jakich godz. jest czynna. pozdr |