Alpine,Pioneer, Jvc, Clarion czy Blaupunkt???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem że tego typu tematy już były wiele razy ale mam zamiar kupić radyjko i zanim to zrobię to może jakieś sugestie jakby się komuś chciało

dzięki

Zależy ile chcesz przeznaczyć na radyjo, ja bym obstawiał Alipne lub Pioneer, ewentualnie Clarion.

Jeśli ma grać, to Pionek, Pionek i jeszcze raz Pionek.

Alpine, Alpine, Alpine !!

IMO:
1. Alipne
2. Clarion
3. Pionek

alpina to to samo co pionek tyle ze dla tych co lubia
wydawac kase.....tylko pionek

no ja tez obstaje za pioneerem sam mam i gra ładniutko....

Cytat:
2005-05-06 15:03:02, maly_smok pisze:
alpina to to samo co pionek tyle ze dla tych co lubia wydawac kase.....tylko pionek

Ja lubię, nawet bardzo, tylko jej nie mam

A swoją drogą to tak nie uważam.

zdecydowanie clarion

Cytat:
2005-05-06 15:03:02, maly_smok pisze:
alpina to to samo co pionek tyle ze dla tych co lubia wydawac kase.....tylko pionek

Niezłe

potwierdzam...tylko Clarion

Cytat:
2005-05-06 13:23:47, darasb pisze:
Wiem że tego typu tematy już były wiele razy ale mam zamiar kupić radyjko i zanim to zrobię to może jakieś sugestie jakby się komuś chciało dzięki

Nie napisałeś, na co Ciebie stać - ile masz pieniążków. Trudno podpowiedzieć bez tego głównego parametru .

Cytat:
2005-05-06 15:31:15, Artur_ST pisze:
potwierdzam...tylko Clarion

Nie potwierdzam.

Absolutnie ALPINE.

I tak można do usranej śmierci .

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2005-05-06 15:33:23 ]

A ja wtrące swoje 3 grosze

Tylko JVC !!!!

Cytat:
Nie napisałeś, na co Ciebie stać - ile masz pieniążków. Trudno podpowiedzieć bez tego głównego parametru .

pieniążki nieważne, mam swoje żródło zaopatrzenia w sprzęt, chodzi mi o te firmy w tym samym przedziale cenowym np 700zł

Tylko Sony z seri X-PLODE

Ja bym obstawial taka kolejnosc:

1. Alpine
2. Clarion
3. Pionek/JVC/Blaupunkt

problem w tym, ze Alpine za 2tys to nie to samo co Alpine za 700 zl - dlatego pewnie za ta kase bedzie lepiej kupic Pionka

Clarion kiedys byl prawie klasa dla siebie a teraz - nie mam pojecia.

Cytat:
2005-05-06 15:54:10, NAS-RS pisze:
Tylko Sony z seri X-PLODE

żartowniś

Wszystko zalezy od kasy jak chce sie wydac i czego sie oczekuje od radia, czy ma miec bajery czy ma ladnie grac, do tego jeszcze dochodzi czy ma byc z mp3 czy zwykly CD, jak ktos naprawde ma dobre naglosnienie w aucie i dobry sluch to za 700 zl bedzie mu ciezko znalesc dobre radio z CD a dla kogos kto lubi sluchac ale jeszcze nie ma wyrobionego ucha to za te same pieniazki ma wybor ze hej
jak dla mnie za te kase pionek juz bedzie dobry, a Alpina owszem ale nie ten przedzial cenowy

Pioneer!

a czemu na temat blaupunkta nikt nie pisze?
myślałem o blaupunkcie bo wzm i tube mam blaupunkta z tym że radia blaup są brzydkie ale nie wiem jak z jakością

Cytat:
Ja bym obstawial taka kolejnosc:

1. Alpine
2. Clarion
3. Pionek/JVC/Blaupunkt

No i prawie bym się z Kaczą zgodził ale.... ja bym ustawił tak:

1. Alpine
2. Clarion/JVC
3. Pioneer/Blaupunkt

Co do Blaupunkta.. nie siedzę w branży CA ale znawcy twierdzą że Blaupunkt popsuł się jeżeli chodzi o radia jakieś 5 lat temu...

A co do wyboru hmmm zależy od pieniędzy... a poza tym napiszę to co napisałem MasterCheatowi:

Jedź do salonu CarAudio - media albo norauto... sprawdź które Ci pasuje wizualnie, sprawdź jak graja na tych samych głośnikach, sprawdź jak się je obsługuje - PO PROSTU SPRAWDŹ KTÓRE CI LEPIEJ LEŻY
Poza tym popytaj Mastercheat o JVC i Borysa o Clariona...

AAAAAA już rozumiem za 2 tygodnie na Malcie zawody CarAudio i startujesz z nowym sprzętem .....