Problem centralny zamek omega c

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Wymieniłem siłownik na nowy w lewych przednich drzwiach i po paru dniach znowu to samo.Czyli wszystko działa poza przednimi lewymi drzwiami, które zamykają sie i otwierają jedynie z kluczyka.Pozostałe drzwi reaguja na pilota. Co robić.Może ktoś z Was poleci mi dobrego elektryka z okolic Warszawy. Wg mnie nie ma wilgoci a przewody sa całe.Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

siemka
u mnie tez od czasu do czasu sie zacina ale tylko podczas otwierania bo z zamykaniem nie ma problemow ale po kilku otwarciach kluczykiem wraca do normalnosci/srednio raz na miesiac sie zdarza/ po prostu nie odskakuje do 2/3

pozdro

Witam.
W moim malenstwie mam taki sam problem z prawymi, czsami nie chca sie zamknac z pilota, zamkne je recznie i nastepnym razem jest spoko, oczywiscie na troche czasu, potem powraca. Pozdrawiam

Darmal, podjedź na służew, skręcasz z Puławskiej w Wałbrzyską przy Mac Donaldzie w lewo, potem pierwsza w prawo (za Mac Donaldem) i prosto do końca. Na końcu są pawilony piętrowe, tam jest kumaty elektryk, powinien pomóc.
Pozdro, Janusz