Maly spocik w Gdyni z Krzysztofem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w czwartek spotkalem sie z kolega z forum,spot jak kazdy inny,lecz zaskoczyla mnie jego omega,z pozoru niby taka sama jak inna,lecz... Rok produkcji 89,model przed liftingiem,model CD,
silnik 2.0 . Ale przebieg oryginalny rzedu ,tu uwaga niecale 60 tys km!!! Ktos zgryzliwy powie,ze cofany,nie! Autko oblukalem z kazdej strony,poprostu fabryka,zero rdzy na oryginalnej blacharce,na silniku czysta jeszcze oryginalna konserwacja.W srodku doslownie,jakby nikt jeszcze nie siedzial.Bylem mile zaskoczonym,jak na autko 16 letnie .Taki przebieg i taki stan.Moj sasiad majacy astre II pol roczna moze sie powstydzic. Rzucam pare fotosow,w tle skwerek kosciuszki, knajpa gdzie zadzilismy,no i oczywiscie ladna pogoda Krzychu ,pozdrowienia dla rodzinki.

no to musial sie naszukac albo miec dobrego znajomego ktory takim samochodzikiem nie smigal. Gratulacje

Z tego co z nim rozmawialem i pamietam to chyba znajomy mu narail to autko,dla mnie poprostu ewenement.

A jak bedzie taki spocik to ja chce być poinformowany i spotkać sie z kolegami.

no to fajnych ma znajomych, szkoda ze ja takich nie mam

Oki,panie Wojt Jak bedzie sie cos szykowalo to powiadomie,moze w niedziele 10 kwietnia na Borsk? Moze predzej na skwer,dam znac.Co do znajomych,to tez musza sie interesowac bestiami,troche sie znac,ale ogolnie jak sie samemu nie trafi w udany model to raczej nikt nie pomoze i na nikim nie mozna polegac.

ja tez bym sie pisal oczywisice o ile czas mi na to pozwoli
tylko istnieje pytanie czy brac autko, poniewaz pojawil sie watek knajpki, a w takich zazwyczaj maja %%
pozdro

no chyba ze to tylko dla posiadaczy omki A

[ wiadomość edytowana przez: szczuro dnia 2005-04-05 08:01:32 ]

Dzięki Mario za pozdrowienia i wzajemnie dla ciebie i rodzinki,ja dopiero wróciłem znad morza dlatago nie było mnie na forum.Dzięki za fotki wyszły całkiem fajnie,jeszcze ras pozdrawiam i życze udanego spotu.

Witam,rzuc swoje na forum... Co do reszty kolegow,czemu faktycznie nie zorganizowac wspolengo spotu,nawet na jeden caly dzien lub popoludnie,nawet bez browarka,spotkac sie osobiscie,poznac nasze mordy zza ekranu.

Witam kolegów znad morza.

Napiszę tutaj żeby nie mnozyć wątków.

Czy możecie mi polecić jakies warsztaty w 3mieście gdzie można w miarę tanio ale na poziomie serwisować Omegę B 2,5 TDS?

ASO jest strasznie drogie - zrobili mi przegląd przedzakupowy (od razu wymienili klocki hamulcowe na koszt sprzedającego) i chyba skończę na tym przygodę z nimi.

Bedę wdzięczny za kazdy namiar.

Witam,

Ja się serwisuje w Gdańsku w "IB Auto" na Rzeczpospolitej, ale ocena czy są drodzy czy tani, hmm musisz zadecydować sam i sprawdzić. Myśle że mają niższe ceny niż w ASO, a na jakość wykonanych prac przez nich nie moge narzekać.

Pozdrawiam