Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-04-01 22:07:21 Witam w czwartek spotkalem sie z kolega z forum,spot jak kazdy inny,lecz zaskoczyla mnie jego omega,z pozoru niby taka sama jak inna,lecz... Rok produkcji 89,model przed liftingiem,model CD,
silnik 2.0 . Ale przebieg oryginalny rzedu ,tu uwaga niecale 60 tys km!!! Ktos zgryzliwy powie,ze cofany,nie! Autko oblukalem z kazdej strony,poprostu fabryka,zero rdzy na oryginalnej blacharce,na silniku czysta jeszcze oryginalna konserwacja.W srodku doslownie,jakby nikt jeszcze nie siedzial.Bylem mile zaskoczonym,jak na autko 16 letnie .Taki przebieg i taki stan.Moj sasiad majacy astre II pol roczna moze sie powstydzic. Rzucam pare fotosow,w tle skwerek kosciuszki, knajpa gdzie zadzilismy,no i oczywiscie ladna pogoda Krzychu ,pozdrowienia dla rodzinki. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-04-01 22:16:27 no to musial sie naszukac albo miec dobrego znajomego ktory takim samochodzikiem nie smigal. Gratulacje |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-04-01 22:23:14 Z tego co z nim rozmawialem i pamietam to chyba znajomy mu narail to autko,dla mnie poprostu ewenement. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-04-01 22:34:17 A jak bedzie taki spocik to ja chce być poinformowany i spotkać sie z kolegami.
|
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-04-01 22:37:21 no to fajnych ma znajomych, szkoda ze ja takich nie mam |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-04-01 23:21:00 Oki,panie Wojt Jak bedzie sie cos szykowalo to powiadomie,moze w niedziele 10 kwietnia na Borsk? Moze predzej na skwer,dam znac.Co do znajomych,to tez musza sie interesowac bestiami,troche sie znac,ale ogolnie jak sie samemu nie trafi w udany model to raczej nikt nie pomoze i na nikim nie mozna polegac. |
szczuro OMEGA B - NO GAS Poznań | 2005-04-05 07:58:36 ja tez bym sie pisal oczywisice o ile czas mi na to pozwoli
tylko istnieje pytanie czy brac autko, poniewaz pojawil sie watek knajpki, a w takich zazwyczaj maja %% pozdro no chyba ze to tylko dla posiadaczy omki A [ wiadomość edytowana przez: szczuro dnia 2005-04-05 08:01:32 ] |
harison LOB MEMBER OMEGA A C2.0NE Nowe Kozuby | 2005-04-05 11:33:38 Dzięki Mario za pozdrowienia i wzajemnie dla ciebie i rodzinki,ja dopiero wróciłem znad morza dlatago nie było mnie na forum.Dzięki za fotki wyszły całkiem fajnie,jeszcze ras pozdrawiam i życze udanego spotu. |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-04-06 12:14:40 Witam,rzuc swoje na forum... Co do reszty kolegow,czemu faktycznie nie zorganizowac wspolengo spotu,nawet na jeden caly dzien lub popoludnie,nawet bez browarka,spotkac sie osobiscie,poznac nasze mordy zza ekranu. |
Arco Omega BFL 2,5 DTI Rumia / Gdynia | 2005-05-20 09:25:09 Witam kolegów znad morza.
Napiszę tutaj żeby nie mnozyć wątków. Czy możecie mi polecić jakies warsztaty w 3mieście gdzie można w miarę tanio ale na poziomie serwisować Omegę B 2,5 TDS? ASO jest strasznie drogie - zrobili mi przegląd przedzakupowy (od razu wymienili klocki hamulcowe na koszt sprzedającego) i chyba skończę na tym przygodę z nimi. Bedę wdzięczny za kazdy namiar. |
ostry Opel Omega 2.5DTI Gdańsk | 2005-05-20 15:53:01 Witam,
Ja się serwisuje w Gdańsku w "IB Auto" na Rzeczpospolitej, ale ocena czy są drodzy czy tani, hmm musisz zadecydować sam i sprawdzić. Myśle że mają niższe ceny niż w ASO, a na jakość wykonanych prac przez nich nie moge narzekać. Pozdrawiam |