Numer silnika w rs2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze mi ktoś napisać gdzie znajduje sie numer silnika w escorcie rs2000. starałęm sie znależć ale sie nieudało,a chciałbym sprawdzić zanim pojade na 1 przegląd.z góry dzieki za odpowiedz

Jedno z miejsc gdzie moze sie znajdowac to pod zbiorniczkiem od płynu wspomagania kierownicy ..tam przynajmniej ja mam

Z tego co mi wiadomo to jest jedno jedyne miejsce gdzie orginalnie nabite są nr.

Mnie też takie słuchy doszły

też ostanio z tym numerem walczyłem....

a numer masz wybity na obudowie rozrządu, jak otworzysz maskę po lewej stronie, tuż obok nadkola

ale bez lusterka prawopodobnie ciężko będzie go dojrzeć

a mógłby ktos z Was skopoiwać na pulpit zdjęcie z profilu Wilka, zrobić w paincie kółko, strzałke .. cokolwiek i potem ponownie wkleić na forum ????
Przyda mi się do "pracy naukowej" o silnikach.

BTW... Jak chcecie wkur.. diagnostę to na przeglądzie poproście żeby wam pokazał gdziesa numery.... szlag go trafi jak będzi eszukał

hiehie, gerusik, nie tak prędko

jak ja pojechałem na przegląd to gość szukał i szukał i w końcu pyta mnie gdzie ten numer, więc ja mu mówię że nie wiem, na to mi on z mordą, że jak ja kupuje auto i nie sprawdzam numerów.... od słowa do słowa /nie pozostałem mu dłużny/ wyszło na to że kazał mi jechać do rzeczoznawcy niech on pokaże gdzie ten numer jest

a wystarczyło poszukać gdzie indziej...

co prawda nie wilkowy ale chyba może być

Juści, że może. Ja mam tylko inny kolorek i brak puszki filrta. Ale numery wyobraźcie sobie w tym samym miejscu. Tyle, że "nieczytelne"