Car audio w Rzeszowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczow
Dzis tj. 12.06.05 przez przypadek wybralem sie do rzeszowa na car audio. Imprezka wypas jezeli ktos lubi fury z poteznym audio . W sumie to samochodow bylo malo bo ok.20 jak ja przyjechalem ale bylo ma czym oko zawiesic. Podzieleny na rozne kategorie, sponsorowani i wlasnobudzetowcy "lupali"az milo . Jak zwykle nie zabraklo autek firmowych takich jak : alpine demo car, boss audio system i ludziska z barieradzwieku.pl. Zdiec niestety nie mam bo to byl przypadek ze tam trafilem(prosto ze szkloly pojechalem), jezeli ma ktos zdiecia wklejac

pozdro all
cya on road

widze ze byla ciekawa impra a masz moze jakies fotki??

A i owszem imprezka bardzo mila, choc odstraszal co chwila deszcz, no i mala ilosc prezentowanych furek.

Zdjecia (o ile wyszly) zap[odam jutro

Cytat:
2005-06-12 17:53:22, Stecyk pisze:
widze ze byla ciekawa impra a masz moze jakies fotki??

Cytat:
2005-06-12 17:23:01, Lzax pisze:
Zdiec niestety nie mam bo to byl przypadek ze tam trafilem

heh,
Chyba kiedyś będe musiał się wybrać na impreze typowo car-audio

Cytat:
A i owszem imprezka bardzo mila, choc odstraszal co chwila deszcz, no i mala ilosc prezentowanych furek.

kurcze no i właśnie przez ten deszcz się nie wybrałem bo myślałem, że lipa z imprezy będzie a zresztą, jak deszcze to i apatia, przynajmniej ja tak mam.

Nie wiem jak wy ale ja na imprezie car audio nigdy sie nie nudze i pogoda mi nie straszna
Zdiec niestety nie mam bo jak pisalem nizej to byla akcja spontan ze skoly prosto pojechalem i nie mialem przy sobie ani aparatu ani tela z aparatem ale poszukam moze ktos robil to wkleje najwyzej