Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-04-27 15:29:19 Pewnie skreciles wszystko tak, ze po jednej stronie piasty wystaje wieksza czesc osi niz po drugiej. Roskrec to i skrec na rowno. A jezeli masz rame stalowa to juz wogole to jest normalne. Ta,m zawsze musisz scisnac widelki zeby to wszystko gralo. Ten tp tak ma. |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-04-27 18:40:02 Wilu: ty chyba jakis kaleka jestes jak rozregulowuja ci sie hamulce przy zdejmwaniu kola... A jakby co - nastepnym razem przed zdejmowaniem je rozepnij... A jak teksnisz za srubami, o idz do sklepu i kup zwykla oś. 8 zeta i masz swoje śrubki |
CzapCzap | 2005-04-27 22:41:27 Nie sa to moje hample ale cos w tym stylu |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-04-27 22:46:22 W takim razie masz cos albo zle poustawiane albo zle spasowane albo rower z hipermarketo (laczy w sobie wszystko to, co najgorsze). Na V jezdizlem dluuuugo, na canti tez, w serwisie pracowalem, wiem czym to sie je, wiec nie mow mi ze nie wiem jak dziala V. Po to jest fajka polaczona z tym "czyms" zeby dalo sie to blyskawicznie rozpiac i wyjac kolo. Sprobuj zmienic ustawienia podkladek przy klockach. Grubsze daj od zewnatrz a ciensze od srodka i podreguluj, Wtedy moze po rozpieciu bedzie dac sie kolo wyciagnac. Jeszcze raz prosze cie nie mow mi czy mi sie we lbie poprzewracalo jezeli nie wiesz o mnie na tyle duzo zeby tak mowic. To ze cos masz nie tak z hamulcami to delikatnie "inna" sprawa i nikt nie bierze pod uwage ze przy zdejmwaniu trzeba cokolwiek rozkrecac. A jezeli zdenerwowales sie za kaleke - potraktuj to z przymruzeniem oka, nie mam potrzeby obrazac cie, mialem nadzieje ze zrozumiesz ze zartuje |
Wilu | 2005-04-27 22:54:28 stary zrozum, że tak jest od nowości i daruj sobie te wzmianki o hipermarkecie bo po co takie tanie żarty ? |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-04-28 11:33:55 O jezus maria to zrob tak zebysmy go zobaczyli, to moze ktos cos wymysli. Dziwne rzeczy napisales, ludzie chca ci pomoc a ty odrazu chcsz bic :] Nie o to w tym chodzi. Chyba... |
Wilu | 2005-04-28 11:41:15 Prosiłem o pomoc w sprawie mocowania osi a nie w sprawie hamulców, zrozum to wreszcie. Z takimi hamulcami da się żyć, mimo iż są inne niż Wasze. |
-JACO- Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-05-06 02:13:56 Czasem tak się zdarza, odepnij hamulce i spuść powietrze z opony, wtedy koło zejdzie na 100% |