Matowa folia na słupki boczne???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zbieram się do przyciemnienia szyb, i myślę że zaczernienie taką folią słupka B dałoby dobry efekt wizualny. Macie jakieś doświadczenia z montażem i eksploatacją(trwałością) takiej folii???

ja w niebieskim esim rok temu założyłem taką folię

kupiłem na allegro /już nie pamiętam ile dałem/ i sprawuje się świetnie, nic nie odłazi i nie zminia wyglądu

Trzymac to dobrze trzyma i do pewnych kolorow karoserii pasuje bardzo ladnie. W Twoim bedzie ok.

Cytat:
2005-07-08 10:14:03, masterostry pisze:
zbieram się do przyciemnienia szyb, i myślę że zaczernienie taką folią słupka B dałoby dobry efekt wizualny. Macie jakieś doświadczenia z montażem i eksploatacją(trwałością) takiej folii???

Również polecam. Koszt 9,90 na Allegro a efekt całkiem niezły. Ponadto te folie mają gwarancję na 5 lat.

Ale chcesz nakleić na słupek folię okienną???Bo z tego co wiem są specjalne folie do klejenia właśnie słupków, wygląda co całkiem fajnie.

Witam podzielę się informacją że tego dokonałem i nie z allegro (bo jej jest mało) lecz ze sklepu papierniczego co posiadają trochę materiałów do dekoracji. Kupiłem 1m2 foli czarnej matowej za 6 zeta. A zobaczcie jak to wygląda u mnie.

ciekawe jak by to wyglądało to na białym 3d

co sądzicie??

całkiem całkiem

No mnie się podoba, muszę sobie u siebie zrobić VT i jak mi się spodoba to chyba też się na taką folię skuszę

Witam Taka folia juz dawno jest w moich planach. Widzialem to juz na jednym escorcie i fajnie to wyglada. Ja napewno to sobie zafunduje. Do białego ładnie pasuje pytlar ja bym sie skusił Pilot24 - jest spoko, tez mam 4 dzrzwi i wlasnie taki efekt chcialem osiagnac. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: mef dnia 2005-07-10 13:45:36 ]

Cytat:
2005-07-10 13:16:21, pytlar pisze:
co sądzicie??

właśnie taki efekt chcę uzyskać, przyciemnione szybki + ciemne słupki stworzą spójną bryłę
...jednak po przejrzeniu ofert na allegro, znalazłem błyszczącą folię na słupki,
i myślę że to może być jeszcze trafniejsze rozwiązanie....

[ wiadomość edytowana przez: masterostry dnia 2005-07-10 14:14:50 ]

Udaj się do sklepu z poligrafią, wymierz ile Ci potrzeba i kup sobie zwykłą matową czarną folię Oracal. Zrobiłem to u siebie - hula dwa lata już bez problemów.