Klima

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jezeli jest wwszystko w pozadku z ukl,klimy czy jest jakis sposob zeby nabic klime samemu,jezeli tak to czym.w malborku chca juz 200zl bo mowi ze vat i czynnik 3 krotnie poszedl do gory

Jeśli to dla Ciebie za drogo, to przestań korzystać z klimy.

Tak skonstruowany jest świat, nie po to ludzie inwestują
i kształcą się w jakimś kierunku, żeby potem robić wszystko za darmo, skoro w około nic za darmo nie jest.

zmiażdżyłeś Pabelo kolegę swoją odpowiedzią

Cytat:
2010-08-12 16:54:16, zbych_47 pisze:
jezeli jest wwszystko w pozadku z ukl,klimy czy jest jakis sposob zeby nabic klime samemu,jezeli tak to czym.w malborku chca juz 200zl bo mowi ze vat i czynnik 3 krotnie poszedl do gory

jest sposób :http://allegro.onet.pl/item1182717780_zestaw_do_napelniania_ukladow_klimatyzacji.html

.... a porcja gazu dla złomegi (950G) kosztuje serwisy w tym półroczu ~100 zł, przy założeniu, że zakupi się to w butli 12kg, oczywiście wymiennej z kaucją i to od dobrego taniego dostawcy.

interes jak ch..j

do pabelo widze ze takie pytania sprawiaja ci trudnosci moje npytanie brzmialo inaczej niz twoja odpowiedz niektorzy potrfili odpo.a ty masz problemy ze zrozumieniem pytan

to tak dla ciekawych- dzisiaj robione sprawdzenie klimy, wymiana czynnika z uzupelnieniem ponad 50% do tego odgrzybienie i takie tam rozne wynalazki - koszt 80zl brutto

Ja za stówkę nabijałem do pustego z 2 miesiące wstecz. Nie mam pojęcia jak gość na tym wychodzi...

Musze kupic chłodnice klimy,i chyba jednak nową,bo jak ostatnio wymieniałem na używke (miała byc dobra )to okazała sie sitkiem Znalazłem cos takigo,ale zastanawiam sie,czy faktycznie do wszystkich modeli były takie same.Nie chciałbym sie zdziwic,bo....cos tam...Może ktos spojrzy i powie,czy sie nada do mnie.
Chyba,że ktos ma jakies namiary na chłodnice klimy do Łamagi Bfl 2000r,3.0. to ja bardzo chetnie.

Cytat:
2010-08-13 19:25:03, Stahu pisze:
Ja za stówkę nabijałem do pustego z 2 miesiące wstecz. Nie mam pojęcia jak gość na tym wychodzi...

małe ma bicie ale wychodzi