Toyota Supra - Inter Cars

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciekawe jak dalej potacza sie losy tej Supry. Piekne auto.
KLIK

piękne to bylo kiedys. teraz to jest kupa a nie auto. po za tym najszybsze nigdy nie bylo. zrobił gość auto pod 1/4 mili i niestety nic to nie dalo. po za tym kolorek trąci wiejskim tuningiem.

Tak, widziałem

Rozbawiły mnie te 2 programy w kompie 600 lub 1200KM. Dobre
Supra jak Supra... wiadomo Nie ukrywam jednak że wzdycham do mk2...

Pozdrawiam

Też widziałam. Taka sobie - lakier mi się podoba a ogólnie to gdzie tym jeździć?? I skąd paliwo i za jaką cenę.

Widzialem lakier w rzeczywistosci i wcale nie wyglada wiejsko
Czytalem tez, ze tym autem jezdzi zona wlasciciela

hehe legendarny TwinTurbo dużą promocje siebie pamietam robil na forumach kiedys ..jaja nieziemskie z nim byly autko mialo za dużą moc stad takie kijowe czasy, nie uzyskali dobrej trakcji, moze tez to wina kierownika, ale racja to jest teraz supa-kupa nie wiem kto to kupi za taka kasę...
kolorek widzialem pare razy live i mi sie podoba ale to kwestia gustu

[ wiadomość edytowana przez: Yaryś dnia 2005-07-28 10:10:46 ]

A jakby oddal Wam za darmo ?

To nie miałabym kasy na paliwo

Moze gaz pierwszej generacji do tego zamontować

Pozdrawiam

i ..BUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedys Dobrowolski pisal ile wydaje miesiecznie na utrzymanie swojego autka i kwota ta opierala na 1500zl
Dla mnie przekombinowane ale fakt jest Supra i Skyline jak jest dobrze z glowa zrobiony to bije wszystkie scigacze Merca, BMW Ferrari i Porshe na glowe

i po co kumu takie autko? fakt, raz na jakis czas z kazdego wychodzi zwierze i chetnie dalby czadu na trasie... ale nie w Polsce, bo chyba przez kolejne kilomenty zbieralbym spojlery z kolein

poza tym za taka kase, kupilbym sobie nowa Celice i szpan bylby jeszcze lepszy niz takim starym autem z 1000 rumakow pod maska - taka moja opinia.

Celiki maja chyba tylko 1.8VVT-i o ile sie nie myle ....

Mój brat pracuje w Inter Cars, popytam może mi załatwi jakieś spore upusty na tą Suprę

Cytat:
2005-07-29 15:11:53, silwwwer pisze:
poza tym za taka kase, kupilbym sobie nowa Celice i szpan bylby jeszcze lepszy niz takim starym autem z 1000 rumakow pod maska - taka moja opinia.

Dobre

looqasch- jak będzie rabat większy niż 2% to rezerwuj supre dla mnie

Cromm - chyba masz racje, nie ma juz 3S-GTE o ile wiem

Pozdrawiam

Cytat:
Cromm - chyba masz racje, nie ma juz 3S-GTE o ile wiem

No a 1.8VVTi to mozna sobie wsadzic do 4 liter a nie do takiego auta jak celika gdzie tam powinno byc minimum 250KM

nowa celika sie do szpanu nie nadaje..do jazdy tez nie GT4 to jest celiczka