Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
polonezcaro . | 2003-03-20 12:01:44 A czy masz linka na strone gdzie można znaleść jakieś charakterystyki do tego głośnika? |
kordek4 Polonez CARO 1.4 GLI ... Kolumna | 2003-03-20 13:04:44 Niestety, linkanie mam. Znam gościa, który to ma i sie zastanawiam czy brać. Najpierw odsłucham i się zobaczy |
Rieger Gdańsk | 2003-03-20 22:10:40 Jesli chcialo by ci sie bawic to mozesz sobie sam zrobic woofera a pomoze ci w tym program DLSbox2000!!!!
Mozesz go siagnac tutaj!!!!! To jeden z lepszych programow do projektowania wooferow!! Kumpel przy pomocy tego programiku zrobil skrzynke to poldasa z dwoma 16-tkami Blaupunkta i efekt zajeb.....!!!!!!!!!!!!! A koszt skrzynki 200 pln |
Voy Miłośnik FSO Poldżons Constarownia/Sunderland | 2003-03-20 22:25:05 juz sciagam.Moze to byc b. przydatny programik |
SXC Polonez 1.4 GLI 16V ... Warszawa | 2003-03-20 22:55:09 ja urzywam WinISD mozna go sciagnac tutaj ale chetnie obejrze i ten programik |
SXC Polonez 1.4 GLI 16V ... Warszawa | 2003-03-22 01:44:07 Kordek kup sobie np RockForda to dobiero bedziesz mial bol glowy no i ta jakosc, nawet niepolecam 30 do poldka. Ale jak kto lubi Skrzynke naprawde mozna zrobic tanio |
karas Miłośnik FSO Polonez Caro Rover Dębe Wielkie / ok Warszawy | 2003-03-22 08:45:31 Ja bym nie polecał tych wszystkich wynalazków, typu Alphard, itp, nie mówiąc już o słynnych 888 Według mnie do dołóż trochę kasy i kup coś firmowego, bas, jest naprawdę o niebo lepszy ze skrzyni 2x mniejszej. Osobiście zmieniałem już wiele razy głośniki, i najbardziej pasują mi JBLe, jest z nich naprawdę chol… niski bas, a nie jakieś tam pukanie. Ale mam minusy, tego Poldek pali 15l gazu, a jak się słucha na ful to potrafi 20l. No i już nie te przyśpieszenia, bo pare kilo mu przybyło. |
will Miłośnik FSO ford scorpio krakow | 2003-03-22 09:32:11 jezeli dasz rade uzbierac troche wiecej kasy udaj sie na jakas gielde rtv i kup sobie głośnik MAGNATA to co on potrafi zrobic jest niesamowite.kumpel ma taki glosnik znamionowej mocy ma 300W!!!!!NAPRAWDE POLECAM!!!! |
Tomek1121 Polonez Caro Poznan | 2003-03-22 09:44:11 Ja uważam,że głośniki Alphard są bardzo dobre,są pewnym kompromisem pomiędzy ceną,a jakością. Opini jest tyle ilu jest audiomaniaków.Jedni chwalą, inni odradzają. Ja przekonałem się,że nie warto inwestować w subwoofery drogich renomowanych firm takich jak np. Pioneer. Natomiast awaryjność każdego sub. zależy tylko i wyłącznie od osoby która go eksploatuje bez względu jakiej marki jest owy sub. Ja osobiście od 4 lat użytkuje subwoofer mało znanej polskiej firmy Tawo i jestem bardzo zadowolony!!!! Owa firma opanowała do perfekcji wykorzystanie głośników Alphard w zamkniętych obudowach typu band-pass. Ciekawostką jest to,że większość subwoferów Tawo jest skonstruowana specjalnie do podłączenia bezpośrednio pod wyjście mocy z radia.Nie jest konieczne stosowanie dodatkowych wzmacniaczy,wystarczy mocne radyjko np.4x40W i efekt mórowany!! Sub. te są 2 głośnikowe co pozwala równomiernie opciążyć końcówki radia,a przy tym niestanowi dla niego żadnego zagrożenia,tak jak w przypadku podłączenia głośników na tylnej półce. Subwoofery te można obejrzeć na stronie tawo.net.pl
Radze tam zajrzeć,ponieważ cena tych cacek nie jest wysoka!!! |
Tomek1121 Polonez Caro Poznan | 2003-03-24 10:29:12 "Te tzw subwoofery to tylko tuby z glosnikiem... "- najwidoczniej nie odróżnia tuby od subwoofera. Dla informacji subwoofer ma głośniki zabudowane,skrzynia i tuba nie!!!! Owe subwoofery TAWO można kupić i posłuchać na Poznańskiej Giełdzie Samochodowej w sektorze części. |