Starlet - Schmat instalacji elektrycznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CZesc,
czy ktos wie gdzie moge dostac schemat instalacji elektrycznej do Starletki? Przydalby mi sie bardzo, bo mam zamontowany alarm, ktory od jakiegos czasu nie dziala
Gostkowi, od ktorego kupowalem samochod tez nie dzialal, wiec pomyslalem ze moglbym sobie go naprawic.

Z gory dzieki za odpowiedz.

najpopularniejszy sposób to zajrzenie tutaj, następnie musisz wybrać okres produkcji, silnik i bukwy oznaczające EHEKTPNKA, a potem masz pole do popisu bo jest tam parę róznych podzespołów do wybrania, polecam słownik rosyjski albo otwierać wszystkie jak leci

a tu gotowy schemacik po chwili walki z rosyjskim hehe
KLIK

no czesc,
kurcze wchodze na ten link i nic tam nie ma,
czy moglbys podeslac na priva?
Z gory dzieki!

Pozdrowionka

Sczerze powiedziawszy schemat elektryczny z samochodu nic ci nie pomoze bo ma on niewiele wspolnego z alarmem. Wygrzeb alarm itam popatrz gdzie co idzie ...

To jak, ma ktos ten schemat? Bo mam probelm ze swoja Gwiazdka:
Problem jest taki ze w mojej Gwiazdce (rok 92) nie dzialaja swiatla pozyczyjne, a dokladnie to przednie pozycyjne, tylne wogole (nawet przy wlaczonych mijania), oswietlenie deski rozdzielczej, przypominacz wylaczenia swiatel. Przednie mijania swieca, dlugie tez, kierunki itp. w porzadku. Wszystkie bezpieczniki sprawdzone i oczyszczone, zarowki tez. Pomozcie PLIZZZ! Co robic?