Gdzie w KRK do lakiernika?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie takie jak w temacie ... Kupilem sobie lotke na klape do swojej essinki i teraz potrzebuje ja wymalowac ... nie wiem tylko gdzie i ile to moze kosztowac ...Moze mi ktos polecic jakiegos porzadnego i taniego lakiernika ? I kogos kto by mi to potem na auto zamontował ??

Z góry dzieki za pomoc ..

UP ...

Nikt nic nie poleci ??

Viking
ja sam potrzebuję porobić troszki przy samochodziku pozmieniac pare rzeczy a przy tym pomalować na kolor nadwozia i sam nie mam pomysłu
próbowałem się dowiedzieć u znajomego w Polmozbycie ale jak zaczął mówić o technologii że jak zrobi nadkole to musi cały tył malować i td to mi sieę odechciało żywcem gadać z nim
więc jak coś obczaisz to daj znać mi na priv

zadzwońcie podnumer 502 985 931 Damian
zajmuje sie blacharką i lakierowaniem
(malował jush auto Seby, o jakość wykonania możecie jego zapytać)
dzwoniąć powołajcie nie na mnie

Dzwońcie,dzwońcie naprawde warto

A zamocuje mi ta lotke na aucie ?? i gdzie on rezyduje ?

Cytat:
2005-10-03 12:16:42, ViKInG23 pisze:
A zamocuje mi ta lotke na aucie ?? i gdzie on rezyduje ?

raczej tak
za krakiem w Jerzmonowicach jakieś 25 km
trasa kraów olkusz

[ wiadomość edytowana przez: Darek_M dnia 2005-10-03 12:21:18 ]

Darek ...cos ten numer nie bardzo ...

Jakis prywatny ... chyba cos przekreciles ...bo to ani nie Damian , ani nikt kto sie zajmuje lakiernictwem.

Nikt nie zna wiecej adresow do dobrych i tanich lakiernikow w Krakowie ??

[ wiadomość edytowana przez: ViKInG23 dnia 2005-10-03 21:28:56 ]

Naprawde nikt niczego w swoim essim nie malował w Krakowie ???
HELP !!

Jak chce Ci sie jechać ok. 35 km od Kraka, nie pamiętam miejscowości, ale za Gdowem mieszka gościu, dość młody zresztą, który wymieniał mi drzwi w escorcie i od razu malował. Lakier dobrany idealnie i położony nie gorzej. Cenowo też całkiem nieźle. Jak jesteś zainteresowany to na privie podam Ci jego nr tel.