Co myślicie o tym prosze o rady,opinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w tytule, może inne pomysły klicnij

wiec...moim skromnym zdaniem do mk7 te oto progi pasują idealnie ale do mk5 jakoś mi sie niewidzą:/ takie moje zdanie...a co do kwestii technicznej to jest gwarancja na nie wiec problemów byś NIEPOWINNO...

Cytat:
2006-01-30 11:59:45, pucek2509 pisze:
wiec...moim skromnym zdaniem do mk7 te oto progi pasują idealnie ale do mk5 jakoś mi sie niewidzą:/ takie moje zdanie...a co do kwestii technicznej to jest gwarancja na nie wiec problemów byś NIEPOWINNO...

no akurat mam mk7

to ja bym brał...przynajmniej takie bym założył bo ładnie sie prezentują w mk7

pozdrawiam

jako ze takie posiadam powiem tak : ty masz 3D wiec polecam, we wszystkich innych typu kombi sedan 4D jest niepraktyczne, gdyz gdy ktos wysiada z tylnych siedzen to zawsze pietą uderza w próg, a jezeli jest to kobieta i ma szpilki to sie to rysuje

Cytat:
2006-01-30 17:59:22, fryszard pisze:
jako ze takie posiadam powiem tak : ty masz 3D wiec polecam, we wszystkich innych typu kombi sedan 4D jest niepraktyczne, gdyz gdy ktos wysiada z tylnych siedzen to zawsze pietą uderza w próg, a jezeli jest to kobieta i ma szpilki to sie to rysuje

a powiedz mi jak jest z montażem

spoko górny rancik wkłada sie pod dolna uszczelke, i przykleja ja zrobiłem na silikonie i nie oderwiesz tego, bez zniszczenia, a dla pewnosci od spodu dałem 3 wkrety

a kupiłeś od tego samego producenta??

nie ja kupiłem od gosci z zielonej góry, ale one sa chyba jednakowe. PS dałem "troszke" wiecej

hmm,a co z lewarkiem??

ja mam na taki co sie postawia na łączeniach taki randzik
wiec chyba biedzie dobrze

lewarek da sie podstawic, jedyne co to z przodu sa problemy ale mozna lewarek lekko przesunac ku tyłowi i spokojnie wchodzi.

chyba sie zdecytuje na zakup tych progów ale jeszce sie wstrzymam moze ktoś jeszcze coś napisze doradzi