Głośniki SONY - Goood??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mysle o glosnikach sony do mojego odtwarzacza SONY: głośniczki. Na tym forum widze negatywne opinie o SONY, ale ja jeste przyzwyczajony do tej firmy, mam dużo rzeczy z tej fimrym i jestem bardzo zadowolony. Co myślicie o tych głośniczkach i co jeżeli wam ne pasuja dalibyscie w zamian???
Z gory dzieki pozdro!!!

Zawsze to samo
Nie pasuje ,że są współdzielone.
Dał bym zestaw dwudrożny ale nie sony.

Nie rozumiem co macie do soniaków. Za drogie, nie stać was?? No wiem ze sa drozsze ale uwazam ze majac odtwarzacz (czyt. ja) SONY spisuje sie bardzo dobrze, głośniki myśle że też bardzo dobre. Oczywiśćie każdy ma swoje zdanie, ale nie wiem uargumentujcie to jakos bo nie sony bo nie to mnie nie rusza.
Pozdro!!!

Bo cena produktów Sony jest nieadekwantna do jakości jaką oferują. Jakość można interpretować na tyle sposobów ile jest gustów , ale ja uwarzam ,że Sony z sfery budżetowego sprzętu jest do kitu. Nie mam na myśli seri xes bo tam nie o kasa/jakośc chodzi.

Radia przebarwione,subwoofery płytkie i jakieś takie....

To co w takim razie doradzilbysscie mi za cene ok 180zl (tyle wlasnie kosztuja te głośniki sony) w zamian???
Nie mam za duzego doswiadczenia w tym, dlatego prosze o odpowiedz...
Dodam aby byl on trojdrozny 16.5 cm, oraz mial niska czestotliwosc dolna ~30Hh (czyli tak jak ten soniak).
Pozdrawiam!!!

No znalazłem takiego pioneera podobnego chodź troszku z mniejsza moca bo 35W (jest on drozszy o ok 50zl).
Co w takim razie powinienem wziąć( tego pioneera albo tego soniaka aby uzsykać lepsza jakość dżwięku, i fajne bassy???
Pozdrawiam!!!