Potrzebna pomoc:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje pomocy i zwracam sie z tym do osob które korzystaja z netu i wiedza gdzie np mozna znalesc i sciagnac jakies filmy dotyczace"np :treningu na worku bokserkskim,bicia w worek bokserski?lub czegos podobnego ??z góry dzieki bo szukałem tego lecz z marnymi efektami bo jedynie znalazłem film z ustawki arka gdynia a to niepotrzebne mi jest:-/wiec za pomoc z góry dziekuje

w wypożyczalniach kaset video jest Karate Kid I, II i III

Idz na 3 maja w Chorzowie... wypożyczalnie kaset viedo "LEO" jak bedzie blondynka za ladą powiedz ze ja Cie tam przyslałem. Moze cos bedą mieli dla Ciebie... albo spróbuje zalatwić.

P.S. Blondyna to moja siora...

:o hmm z tego co wiem to mam tak chyba konto?ty to pogadaj z siora czy ma cos takiego?jakies filmy instruktarzowe lub cos takiegoi powiedz mi czy jest wolna hehe dzieki

Cytat:
2005-11-29 22:15:01, patrykowski pisze:
:o hmm z tego co wiem to mam tak chyba konto?ty to pogadaj z siora czy ma cos takiego?jakies filmy instruktarzowe lub cos takiegoi powiedz mi czy jest wolna hehe dzieki

Męzatka od kilku miesięcy.... niemieszka ze mną juz... wieć... szybciej bedzie jak tam sobie sam pojedziesz... a ja przez tel. to nigdy sie nie potrafie dogadac.

P.S. Niepodrywaj jej.. niechiałbym byc w twojej skórze jakby cie dorwał jej mąz...

Jak cos chcesz wiedziec to wal na gg bo ogolnie to mam ponad 2 lata z zycia wyrwane w kwestii jiu-jitsu kodokan shin-ryu i ninjutsu.

Cytat:
2005-11-29 22:17:46, Czarek_Rej pisze:
P.S. Niepodrywaj jej.. niechiałbym byc w twojej skórze jakby cie dorwał jej mąz...

Czarka szwagier ogląda...
Cytat:
jakies filmy dotyczace"np :treningu na worku bokserkskim,bicia w worek bokserski