Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-11-23 20:28:40 to my ci pare wystawimy;] |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2005-11-23 20:40:40 ha ja tez mialem jazde. kupilem fife 06 oryginalna w folii niowka fabryka na ps2. wplacilem kase dzien po kupnie gierkie, napislame wtedy maila do kolesia, byl to piatek. oczywiscie do poniedzialku wiecoprem maila sie nie doczekalem zadnego wiec napisalem co jest czemu ani widu ani slychu. koles zaczal cos gadac ze w soboty i niedzieie nie pracuje i wgole jakies herezje. no ale spoko gierka przyszl wczoraj otwieram a tam folia sniadaniowa gra oryginalna dziala ale w zasadzie mogla byc uzywana a zaplacilem za nowa. no wie dalem kolesiowi neutrala a ten kurwa oddal mi negatywa. place wymagam szczegolnie ze tak bylo w opisie aukcji wiec i tak go lekko potraktowalem dajac neutrala.
tak wiec pojeby sa wszedzie. a ty sie nie lam i tyle, przede wszystkim twardo ale kulturalnie. pozdro |
_KoRaS_ Petrojarsk | 2005-11-23 20:48:22 Dzieki wielkie za rady napewno sie przydadza zdam potem relacje jak sie sprawa skonczyla pozdro |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2005-11-23 21:01:40 Napisz najpierw do allegro ze kolo odebrał towar który był sprawny a teraz szykanuje cie i chce ci oddać zepsuty, a przez to ze ty dopiero zaczynasz allegrowanie to on mysli ze mu to ujdzie na sucho, wtedy moga ci negatywa usunąć, ale jak to w praktyce wyglada to nie do końca wiem.pozdro |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-11-23 21:25:56 Ja miałem taką sytuacje że sprzedawałem w imieniu znajomej cyfrówkę. Miała byc w 100% sprawna ale później okazło się że zdjęcia są ciut nieostre w odległości 2-3 metry. Normalnie tego nie mozna byłozauważyć ale koleś który ją kupił miał kilka takich (handlarz) i porównał zdjecia z innymi modelami).
Sprawa została załatwiona polubownie -> dostał upust. Miałem tez sytuacje odwrotną kupowałem na allegro znajomej kule plazmową okazało się że koleś nasciemniał z jej średnicą (była kilka cm za mała). Dodatkowo wysyłał ją 2 tyghodnie przez co nie zdażyła dotrzeć na urodziny, na których była prezentem. Na szczeście zwrócił cześc kasy i mu podarowałem. KORAS: Olej sprawę, nie on go odbierał i może mieć pretensje tylko do swojego kumpla (który mogł go np upuścić). |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2005-11-23 22:53:56 no i wlasnie tu to allegro jest zje.. ze nie mozna bezpodstawnych komentarzy usunac.
ja ostanie kupowalem nie dla siebie tel. na zdjeciu na aukcji byl w super stanie wszystko ok. cena wcale nie atrakcyjna no ale tel ladny na zdjeciu koles mial ponad 100 komentarzy no to wszystko bylo git. wplacilem kase odrazu przesylke przyslal szybko, otwieram paczke patrze a tel porysowany poscierany jakies klej na tylnej obudowie dzwonilem gadalem kase mial zwracac ale jakos nigdy nie mial. chcial zebym mu za pobraniem wyslal. to on napewno odbierze. to sie wkoncu wku.. no i mu negatywa fajnego wystawilem. a ten skurw... wystawil mi to samo a przecierz z mojej strony bylo wszystko ok poprostu niektorzy ludzie to skor... i nic na to nie poradzisz najgorsze jest to ze jak cos kupuje dla kogos to cos jest nie tak juz 4 razy mi sie tak trafio bo jak kupuje dla siebie to jest ok |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2005-11-23 23:42:10 jeśli koleś jest mocny (komentzrzowo) chce na tym zarobić. Pewnie ma taki sam dysk i myśli o podmianie. |
_KoRaS_ Petrojarsk | 2005-11-24 00:49:17 Wiesz kurde tez tak myslalem ze mogl kupic uszkodzony i chce mnie wyrolowac dlatego pierdole niech spada na drzewo |
Lisu F&F Sympatyk Volvo V40 Włocławek | 2005-11-24 08:58:28 Wykladasz wora men. Po odejsciu od kasy gwarancji nie udziela sie. Miales w opisie ze sprawne ?? No to koles moze teraz miec pretensje tylko do posrednika ale na 90% chce podmianke strzelic i tnie w wala. |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-11-24 09:06:35 poznasz po czyms swojego dyska ? pewnie nie... zawsze mozna mu recznie wytlumaczyc co i jak |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-11-24 10:12:32 albo z nim zajarac;d |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2005-11-24 10:34:20 ja dałem się też naciąć panowie , kupiłem od gościa polerowane korby + tłoki odelzone +cylindry za 350zł , kase wpłaciłem kilka dni po wylicytowaniu , gość zwlekał z wysyłką ale międzyczasie okazało się że mam kurs w jego strone i odbiore paczke osobiście , tak też się stało towar odebrałem ale na miejscu nie byłem w stanie sprawdzić czy tłoki korby są odelżone . Po sprawdzeniu tego w domu okazało się że wszystko jest tylko ładnie wypolerowane a części są seryjne . Zadzwoniłem do gościa powiedział że odda kase itd , wysłałem paczke za pobraniem gość odebrał , wystawiłem mu neutrala a on mi negata , co za sprawiedliwość
straciłem tylko kupe czasu nerwów kasy na telefony do tego pacana i tyle , a szanowne allegro zablokowało mu konto na tydzień i skurwiel jakoś sie z tego wywinął |
_KoRaS_ Petrojarsk | 2005-11-24 11:29:22 no ja juz wyslalem maila do allegro napisalem iz odbior byl osobisty io bylamozliwosc sprawdzenia sprzetu z ktorej kupujacy nie skorzystal ( to wlasnie troche smierdzi kazdy normalny byc chcial zobaczyc czy dziala:/) |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-11-24 11:31:47 na 2gi raz trzebaby zaznaczyc jakos dysk (marker UV?) albo cos... nie wiem. daj nicka tego kolesia z allegro |