Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-11-27 18:18:03 spręzyny zamówiłem na allegro i okazały się zbyt miekkie - ponoć sportowe z opla kadeta (pomalowane na czerwono, ale co za jedne to diabli wiedzą - jak założyłem to dupą po asfalcie szorowałem prawie - konieczne założenie gum odbojowych) Kable WN kupiłem sam (mam fakturę) w sklepie i okazały się niepotrzebne - pojeździły jeden dzień i objaw nie ustąpił, więc sprzedaję. Jak chcecie zdjęcia piszcie maile : net.man@wp.pl [ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-11-28 14:27:16 ] |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-11-28 14:13:04 Powiedz że to Ty mi sprzedałeś ten shit ?! (bo nie kapuję) |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-11-28 15:47:42 nie nie..ja ci nic nie sprzedalem ale piszac o sprezynach ze praktycznie nie nadaja sie do jazdy nie zachecasz do kupna..stad moj smiech..bo zadnych gum nikt przy zdrowych zmyslach nie zalozy..temat przedyskutowany byl tutaj swego czasu |
kc Espero 1,8 CD gass Rumia | 2005-11-28 21:17:56 Jacenty, wyrażam Ci moje moje uznanie za treść postu, ponieważ opisujesz sprawę jasno i ten kto ewentualnie od Ciebie kupi sprężyny nie może mieć prestensji, że coś mu wcisnąłeś.
Obyśmy wszyscy w ten sposób dokonywali transakcji, szczególnie na tym forum. |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-11-29 13:08:42
Taka była idea, jakby były dobre to bym nie sprzedawał
Dzięki za dobre słowo jak już tu wsiąkniesz to ten klub jest jak rodzina, a jak mógłbym w rodzinie taki shit ożenić Inna rzecz że jak ktos ma kadeta lub astrę to te sprężynki w sam raz ... |
kc Espero 1,8 CD gass Rumia | 2005-11-29 18:33:13
Dokładnie, jak bym miał Astrę i potrzebował sprężyn to bym je od Ciebie kupił bez wahania |