CAR AUDIO DO 5000 ZŁ (CZYSTY DŹWIĘK)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM CHCIAŁBYM ZMONTOWAĆ ZESTAW CAR AUDIO DO MOJEJ HONDY CIVIC HECBEK MAM OBECNIE RADIO PIONIEER DEH-P77 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72826904 I JAKIEŚ BADZIEWNE SERYJNE GŁOŚNIKI JAKIE GŁOŚNIKI BYŚCIE PORADZILI TAK DO 3000ZŁ ABY TO GRAŁO BARDZO CZYSTO PLUS JAKIEŚ 1500 ZNA ZMACNIACZE I KONDENSATOR ZGÓRY DZIĘKUJE

witam
jesli masz ok 5000 i radio to już można walczyć
temat jest długi
przy tej sumie pytanie czego słuchasz będzie nieodzowne
oraz czy to ma być jakościówka czy chcesz żeby cie bylo słychac dwie przecznice dalej
te dwie wersje są do zrobienia za tą kase
www.caraudioteam.pl
biuro@caraudioteam.pl
jak masz ochote to zapraszam na dłuzszą pogawędkę
POZDRAWIAM

Wiam nie zależy mi na tym aby było mnie słychac zależy mi na relaksie dla ucha a dokładnie chodzi mi o jakość

Hej!!
Jak ja bym chciał miec podobne problemy... ale do rzeczy, 1500 nawzmaki zainteresuj sie na powaznie tymi Rockfordami:
- 1
- 2
...dobre piece którymi spokojnie zasiliz sobie dobry zestaw przedni jak i bardzo wymagajacego suba.

Głosniki:
- Alpine
- Infinity
...do 1500-2000 wybór jest naprawde ogromny więc najlepiej zrobisz jesli udasz sie do jakiegos profesjonalnego zakładu car-Audio i posłuchasz dostepnych zestawów.

Suby:
- JBL Power, naprawde dobry sub, a w połaczeniu z RF BD 1000 to juz będzie kosmos, nie dośc że mocny do jeszcze idealne kontrolowany,
-PolkMOMO, także bardzo dobry głosnik, a i z dwoma takimi BD nie dostanie zadyszki...
- Infinity, to tez chojrak...
- parka. obydwa sa bardzo dobre z lekkim wskazaniem na JBLa, co GTi to GTi...
...w temacie subów równiez wybrałbym sie do jakichs speców, posłuchał co powiedza a potem poszukał na Allegro, napewno wyjdzie taniej...

W tym całym przepychu nie zapomnijmy o tym ze kabelki do takiego sprzetu równiez powinny trzymac fason, a potrafia byc równie drogie jak i same podzespoły...

Pozdro.

WITAM
SORY ŻE DOPIERO DZISIAJ
PRACA. PRACA....
GŁOŚNIKI DO 3000:
PRZÓD MOREL HYBRYD OK2000
TYŁ JL 10W3 LUB INFINITI K PERFEKT DO 1000
WZMACNIACZ TU JEST PROBLEM
ALE MOŻE XETEC 5-KANAŁOWY(MORELE GRAJA LEPIEJ W BIDNAMPINGU czy jakto się pisze)ok 1700
pozdrawiam

Cytat:
2005-11-27 10:24:01, GAWEL20 pisze:
WITAM CHCIAŁBYM ZMONTOWAĆ ZESTAW CAR AUDIO DO MOJEJ HONDY CIVIC HECBEK MAM OBECNIE RADIO PIONIEER DEH-P77 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72826904 I JAKIEŚ BADZIEWNE SERYJNE GŁOŚNIKI JAKIE GŁOŚNIKI BYŚCIE PORADZILI TAK DO 3000ZŁ ABY TO GRAŁO BARDZO CZYSTO PLUS JAKIEŚ 1500 ZNA ZMACNIACZE I KONDENSATOR ZGÓRY DZIĘKUJE

Za te pieniądze jesteś w stanie zbudować system audio-wizualny z najwyższej półki.

*przód
-jedyna możliwa odpowiedź system Vifa 16,5 (http://www.tymphany.com) lepiej nie można, czysta, 100%-owa jakość
-pełne wytłumienie drzwi
*bagażnik
- sub JL Audio - da się wyżej? e-e klasa, której nie trzeba zachwalać
- wzmacniacz na pewno Genesis bo nic innego do takiego kompletu nie wypada proponować niczego innego

Ciekawa zabudowa (służę projektem) i można być w pełni dumnym z jakości i perfekcji dźwięku w aucie.

W razie potrzeby mogę wysłać na maila kilka przykładowych zdjęć z naszych prac

pozdr