Zderzak kombi tył (MKV)? jakies pomysły??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie jakieś foty ciekawych zderzaków na tył do kombicy MKV? Co moża ciekawego z nim zrobić??

np dac zderzak jak u mnie

Cytat:
2005-12-04 21:26:25, borys pisze:
np dac zderzak jak u mnie

no tak ale to jest MKVII, a chyba inne wymiary są zderzaków w MKV...

a skąd taki wziąść??

wymiary sa dokladnie te same, roznia sie tylko tym ze ty masz przetloczenie na listewkw a mk7 nie
dokladka 100zł + zderzak tez 100zł

Cytat:
2005-12-04 21:43:10, borys pisze:
wymiary sa dokladnie te same, roznia sie tylko tym ze ty masz przetloczenie na listewkw a mk7 nie dokladka 100zł + zderzak tez 100zł

no nie mów.... poważnie...? kurcze to ja od roku żyje w przekonaniu że są inne...

czyli wymiary i mocowania wszystkie są identyczne??

mogę do siebie spokojnie założyć zderzak od MK7?

a jak się ma sprawa ze zdeżakiami 5-drzwi, 3 drzwi i sedan ? to tez to samo? czy już całkiem inna bajka?

to może tak jak umnie (fabryczny RS)

A można wiedzieć jak to zrobiłeś?

skąd miby fabryczny RS w kombi...?

w kombi mocowania i wymiary sa identyczne -wiem bo mialem zderzak od mlodszego rocznika i pasowal -roznica tak jak mowilem jest tylko w przetloczeniu na listwe. co do 3d i 5d to niewiem

A ten RS tez fajny albo taki jak MAGa

Cytat:
2005-12-04 22:30:05, borys pisze:
w kombi mocowania i wymiary sa identyczne -wiem bo mialem zderzak od mlodszego rocznika i pasowal -roznica tak jak mowilem jest tylko w przetloczeniu na listwe. co do 3d i 5d to niewiem A ten RS tez fajny albo taki jak MAGa

to dokładka z pakietu RS line.. a MAG ma całego Zendera...

Cytat:
to dokładka z pakietu RS line.. a MAG ma całego Zendera...

.... i ma go na sprzedaż

Cytat:
2005-12-05 10:49:46, MAG pisze:
.... i ma go na sprzedaż

wolałbym właśnei coś niższego. Ale z drugiej strony co tu zrobić z hakiem i wydechem...

Cytat:
2005-12-05 11:09:51, MasterCheat pisze:
wolałbym właśnei coś niższego. Ale z drugiej strony co tu zrobić z hakiem i wydechem...

u mnie miesci sie pod zderzakiem jedno i drugie

Cytat:
2005-12-05 18:28:06, borys pisze:
u mnie miesci sie pod zderzakiem jedno i drugie

a no właśnie, bo ty masz tylko na bokach obniżony.. a masz jakąś fotykę z hakiem bo na tych w profilu nie widać.

Zrób tak jak ja hak i wydech na śmiecie niech się złomiarz cieszy.

a prosze cie bardzo....

Foto 1
Foto 2
Foto 3

Srodek moze nie jest obnizony ale dokladka "wypchnela" go troche. Srodkiem dol jest rowno z dolem zderzaka a bokami nizej (widac na Foto 2)

[ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2005-12-06 21:31:10 ]

Cytat:
2005-12-06 21:28:23, borys pisze:
a prosze cie bardzo.... Foto 1 Foto 2 Foto 3 Srodek moze nie jest obnizony ale dokladka "wypchnela" go troche. Srodkiem dol jest rowno z dolem zderzaka a bokami nizej (widac na Foto 2) [ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2005-12-06 21:31:10 ]