Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() savvy Opel Omega Caravan Oborniki Śląskie | 2005-12-12 15:08:38 czytam forum i widze ze prawie karzdy ma lub miał problem z oelmangel na wyswietlaczu swojego kompa...
mnie tez szlag trafia...dolalem pod maxa oleju i nic..dalekj swieci...poczytalem na starych postach ze moze wymiana czujnika pomoze...ale nigdzie sie nie dowiedzialem gdzie ten pier... czujnik jest !!! w misce go nie wiodzew bloku tym bardziej...czy to ten sam czujnik co do cisnienia oleju ? prosze o rade... pozdro savvy ![]() |
adam660726 kombi 2.0 Tarnów | 2005-12-12 18:10:54 jest on zamocowany w misce olejowej po stronie kolektora ssącego, zanim wymienisz sprawdż połączenie lubi się zabrudzić lub przerwać |
![]() autoseba Jeep Wrocław | 2005-12-12 20:39:50 Spotkałem się też z przypadkami że czujnik był w misce po stronie kolektora ssącego ,lub po drugiej stronie od przekładni kierowniczej nawet w tych samych typach silników ,lecz łatwo go zauważyć bo tylko jeden czujnik jest w misce ![]() Jak podjedziesz do mnie to ci go zrobię razem z wyświetlaczem [ wiadomość edytowana przez: autoseba dnia 2005-12-12 22:06:54 ] |