Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adam242 Klubowicz NOK Łada Niva Gdynia | 2005-12-13 21:45:13 ok. temat nieaktualny. sprawa się wyjaśniła. Podłączyłem poprawnie , działa jak trzeba ![]() |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2005-12-14 21:31:53 Jeśli masz aparat to może cyknij fotki jak to podłaczyłeś - będzie dla innych jak znalazł ![]() |
![]() CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-12-14 22:51:41 Nie wiem jak jest u was ale u mnie jest proste polaczenie czyli jedna rurka od gaznika do aparatu bez zadnych rozgalezien. Kwestia tylko jaki kto ma gaznik i gdzie to podpiac. Ale mozna latwo sprawdzic czyli jak wystaje jakas rurka to przy zapalonym silniku przystawic palec i jak ssie to znaczy ze to tu przynajmniej ja tak szukalem. |
![]() bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2005-12-16 20:04:57
nie do konca bo sa z reguly dwie rurki w gaznikach - jedna przed przepustnica a druga za - jesli dobrze pamietam. Aparat trzeba podlaczec to rurki ktora znajduje sie pod przepustnica bo jak wiadomo to podcisnieniowy regulator wyprzedzenia zaplonu dziala tylko na wolnych obrotach - pozniej przejmuje ta funkcje regulator odsrodkowy. Druga rurka jest podpieta do odmy bagnetu - przynajmniej w moich nivach tak bylo ![]() |