Prosze o pomoc w doborze wzmacniacza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam glosniki Phonocar Y line 165 mm i radio Clarion. Chcialbym do tego dokupić wzmacniacz 2 kanalowy w cenie ok 200 - 300 zł. Co proponujecie??

Prosze o pomoc
Seka

Cytat:
2006-01-25 19:51:22, seka pisze:
Witam Mam glosniki Phonocar Y line 165 mm i radio Clarion. Chcialbym do tego dokupić wzmacniacz 2 kanalowy w cenie ok 200 - 300 zł. Co proponujecie?? Prosze o pomoc Seka

W tej cenie możesz spokojnie kupić sobie jakiś dwu kanałowy nowy wzmacniacz Blaupunkta np. GTA 270, albo GTA 2 Special , albo zanaleźć jakiś używany tej firmy. Robią oni tanie i dobre wzmacniacze, które na pewno będą lepiej grały niż jakieś Firsty, boshmanny, i inne "kilkuset watowe" wzmacniacze.

Witam!

Za 350zl jezst do wziecia Signat Fury 400 (nowka z zakladu car audio) - zdaje sie ze lepszy od Blaupunktow, tylko czy 350zl wchodzi w gre??

Ja sam planuje ga zakupic za czas niewielki i zbiera ogolnie dobre opinie

Ale tak tylko napisalem , ze taka opcja tez istnieje, ale ciut wyzsza kwota

Pozdrawiam!

Signat Fury 400 JAk nazwa nam podpowiada to ODPAD z Produkcji MAGNATA hehehe Super.
Warto sprawdzalem te Wzmacniacze i powiem ze warte sa swojej ceny ..... Oile mamy dobre glosniki i Jednostke Monitorujaca

jezeli to ma byc tylko pod przednie głosniki to ja bym sie przyjrzał tym wzmacniaczom:

Alpine V12 MRV-T300 naprawde super wzmacniaczyk ktory bardzo ładnie gra

Blaupunkt GTA2 Specjal

Ale ja bym wybrał raczej cos takiego, juz z mysla o rozbudowie systemu o jakis nieduzy subwoofer

Soundstreram USA-204

Signat ROC 3 MKII wzmacniaczyk ktory naprawde bardzo ladnie sie spisuje i był nie raz wyrozniany w roznych testach

3 kanałowy Soundstream P-203e

JBL z serii LOUD LC-A504

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-02-10 13:29:59 ]