Przednie Glosniki Carina E

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o doradzenie glosnikow do przednich drzwi do Toyoty Cariny E. Glosniczki moge miec maks 16 moze 16.5 cm srednicy. Mam radio Sony CDX-R3300 4x50W, z tylu w drzwiach mam glosniki 10cm Kenwooda KFC-10595 (na pudelku pisze 100W, nie wiem zbytnio czego sie tyczy ta moc, ale to chyba nie wazne) .
Wiec co polecicie, zeby fajnie gralo ? do 200zl.

P.S jestem totalnym laikiem, dlatego pytam

Z gory dziekuje za odpowiedz

Edit: Kilka glosnikow ktore wpadly mi w oko

kenwood-kfc-1779ie
sony-xs-a1727
ony-xs-f1734
magnat-bull-power-162
kenwood-kfc-1769s
kenwood-kfc-1729c

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2005-12-24 01:50:19 ]

Witam

Jestem porażona Twoim postem (POZYTYWNIE MEGA POZYTYWNIE), nie ze względu na problem związany ze sprzętem, ale ze względu na linki do r/o.
Jestes pierwszą osobą która podała nareszcie linka do sprzętu a nie do jego aukcji na allegro
Co do głośników, na Twoim miejscu dołożyłabym drugie tyle i kupiła coś z czego będziesz zadowolony na dłuższą mete, tzn. głośniki, na bazie których będziesz w stanie w razie potrzeby rozbudować dźwięk w aucie (dołożyć wzmacniacz, jakiś subwoofer, itd).
Więc ja bym poleciła albo Proa Simplexy albo DLS-y albo Helixy (z tym, że ta podstawowa wersja Helixa nie nadaje sie pod wzmacniacz).
Przy wyborze sprzętu polecam na sam początek dużo rozsądku a pozniej jednej konkretnej decyzji

Bardzo dziekuje Ci za odpowiedz . Sprawa wyglada tak, ze nie chce inwestowac za duzo pieniedzy w system Audio, poniewaz nie odczuwam takiej potrzeby i pojazdem ktorym sie teraz poruszam zadlugo jeszcze nie pojezdze. Chce jedynie zmienic moje przednie "pyrkajace" Bushmany na cos lepszego . Radio plus 4 glosniki mnie satysfakcjonuja . Jednak zostane przy glosniczkach w okolicy dwoch stowek . Jeszcze raz dziekuje i mam nadzieje na dalsze porady. Pozdro