Oklejać czy malować ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sądzicie o wykończeniu konsoli środkowej
czy można gdzieś kupić dobrą okleinę taką jak ta

która latem nie spadnie

czy lepiej pomalować,tylko czym

na allegro widzielm tylko nie bylo bialej
byla :
niebieska
zolta
czerwona

a jesli chodzi o malowanie to sa specjalne lakiery ...
z tego co widze to sa dostapne tylko 3 kolory :
-fiolet
-niebieski
-zolty

jezeli chcesz to zrobic o tak na odwal to poprostu kup zwykly bialy spreay i pomaluj
wiesz najlepiej to specjalny do tapicerki
bo twoje auto nie nalezy do tych starych rupici co im mozna tapicere emulsja pomalowac

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2006-01-03 14:33:30 ]

niestety nie trafiłem na to na alegro, może źle szukam
niebieska by mnie interesowała
masz jakieś namiary

Cytat:
2006-01-04 10:32:20, masz12 pisze:
niestety nie trafiłem na to na alegro, może źle szukam niebieska by mnie interesowała masz jakieś namiary

da sie zrobic
zaraz zalatwie na allegro i sklep

sklep (59zl)

allegro 38 zl + 6.5 zl przesylka (srebrny)

tamtych nie moge znalezc

okleiny napewna sa, jak masz dostep do zapytaj w salonie seata jakims porzadnym, powinni miec. A co do malowania to osobiscie nie polecam, nigdy ladnie nie wyjdzie chyba ze dasz to specjaliscie. Ja sam mam okleiny (karbon ale zmieniam na aluminium) i sie bardzo dobrze trzymaja, juz rok mają i nie wygladaja na chetne zeby sie odklejac

salon ok, ale cena 350pln
czy twoje kupione są w salonie ?

Cytat:
2006-01-04 14:27:02, kozi1987 pisze:
okleiny napewna sa, jak masz dostep do zapytaj w salonie seata jakims porzadnym, powinni miec. A co do malowania to osobiscie nie polecam, nigdy ladnie nie wyjdzie chyba ze dasz to specjaliscie. Ja sam mam okleiny (karbon ale zmieniam na aluminium) i sie bardzo dobrze trzymaja, juz rok mają i nie wygladaja na chetne zeby sie odklejac

autoryzowany deeler ...
ehhh mi sie wydaje ze nikt nie sra kasa ...

ja to inna rozmowa :] moj ojciec siedzi w skodzie i robi praktycznie wszystko, (szyby, chiptuning, tuning wizualny, gaz, zabezpieczenia) wiec udalo mi sie troche taniej zalatwic czesci, nie sa oryginalne skody tylko MILOTEC

czy MILOTEC robi okleiny tylko do skody?

niestety tak.. tylko skoda

moze znasz jakiegoś producenta lub sklep w okolicy Warszawy gdzie można kupić dobre okleiny do seata ?
chodzi o to żeby latem nie odeszły
za namiary dziękuje

[ wiadomość edytowana przez: masz12 dnia 2006-01-04 14:57:30 ]

hmm na teraz nic nie znam ale podpytam ojca moze bedzie cos wiedzial, i poszukam :] wiec jak bede cos mial to dam znac

ehhh
juz by bylo taniej jesli bys to dal do pro

Cytat:
ehhh
juz by bylo taniej jesli bys to dal do pro

co masz na myśli

Cytat:
2006-01-04 15:19:38, masz12 pisze:
co masz na myśli

jak bys dal auto do profesionalnej firmy to bys mial pewnosc ze to sie nie odklei
podjedz do jakiegos warsztatu malarskiego i zapytaj sie ile by kosztowalo pomalowanie tego
pozniej porownaj z ceniami oklein
(cena oklein 150 zl)

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2006-01-04 15:24:25 ]