Sub Hertz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam głośnik Hertz es 300 i wzmacniacz Infinity Ra 5004

Proszę kogoś o obliczenie litrarza skrzyni Basowej i określenie kształtu tej skrzyni z dokładnymi wymiarami aby w pełni wykorzystać sprzęt... Nie chciałbym sam praktykować bo się na tym nie znam a z tymi programami do obliczania mam kłopot...

podaj wszystkie parametry TS i jaki typ skrzyni ma byc?

Cytat:
2006-01-19 12:25:10, Grzesiek1983 pisze:
Posiadam głośnik Hertz es 300 i wzmacniacz Infinity Ra 5004 Proszę kogoś o obliczenie litrarza skrzyni Basowej i określenie kształtu tej skrzyni z dokładnymi wymiarami aby w pełni wykorzystać sprzęt... Nie chciałbym sam praktykować bo się na tym nie znam a z tymi programami do obliczania mam kłopot...

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es300.pdf

[ wiadomość edytowana przez: aRPi dnia 2006-01-19 18:39:41 ]

Pasuje mi ta skrzynia Reflex Box tylko mam pytanie czy będize dobrze jak przeniose Reflex do przodu skrzyni obok glosnika ?? czy rzeczywiscie lepiej zrobic go z tylu ??

szczerze powiedziawszy to nie podoba mi się wogóle ten pomysł z umieszczeniem BR za głośnikiem, może to tylko tak orientacyjnie narysowali, no ale co jak co, zdecydowanie lepiej będzie jak przeniesiesz port BR tak jak piszesz, czyli obok głośnika nie zapomnij o odpowiednim wygłuszeniu skrzyni
pozdrawiam...

Dzięki za pomoc również Pozdrawiam

tak dla usciślenia port BR powinien sie znajdowac na przedniej sciance... w zadnym wypadku zaraz za głosnikiem