Omega MV6 w programie Garaż

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule, w tym tygodniu w programie garaż na TVN Turbo, omawiają Omegę MV6

Niedawno skończył sie program..... W sumie to nic ciekawego nie pokazali... A ekspert - ech... Nawet nie znał poprawnych parametrów samochodu. Oj TVN Turbo....

Tez widzzialem.

Koles niezly przypal zrobil bo pokazal omege 2.5 v6, z poprzyczepianymi gdzie sie da znaczkami MV6 No i tez 162 konie

Brakowalo tylko jeszcze gdzies jakiegos MPower

Ale ogolnie to wynikalo ze auto jest przyzwoite. Zaden ciezki wypas, ale ok.

No, a juz mialem sie sprezac i szukac po necie repley tego programu.

ŁEECH z tvn turbo, jak zwykle dali dupy.

taki sobie programik, zero poważnego przygotowania się do tematu. Najlepsze było na koniec: podali, że auto w miarę bezawaryjne itp ale wg raportu Dekry na 105 zbadanych modeli aut Omcia jest na 76 miejscu
i zaufaj tu dziennikarzom przy wyborze samochodu

no ale gosc sie wygryzl i powiedzial MAM TU BARDZO DUZY I MOCNY SILNIK 2.5l Dra go wysmieje i paru innych tyrz

Cytat:
2006-01-08 22:11:21, SENATOR pisze:
no ale gosc sie wygryzl i powiedzial MAM TU BARDZO DUZY I MOCNY SILNIK 2.5l Dra go wysmieje i paru innych tyrz

dzis o 17:00 jest Garaz, ciekawe czy ten niedzilny, czy juz nowy

Jeśli dobrze kojaże, to premiery Garażu są w niedzielę, więc dzisiaj będzie ten z niedzieli

To nie jest pierwsza wpadka TVN-u,jeśli chodzi o samochdy.Kiedyś specjalnie czekałem na program o samochodach ciężarowych-konkretnie chodziło o DAF`a 95 XF,a parametry i niektóre osiągi podawali ze starej 95-tki.Może programy motoryzacyjne na TVN-ie trzeba traktować z przymróżeniem oka?

Moze tak? A przynajmniej te robione przez polaków... No bo co złego można powiedziec o "Top Gear" ? To chyba najlepszy program na TVN Turbo? A może ktoś sie nie zgodzi?

EEE,wybaczmy im. Prowadzacy wykazali sie,potocznie mowiac,wiedza ksiazkowa.Oki,znaja sie na samochodach,ale nie mozna byc szpecem od kazdej marki i modelu auta,miec wszystko w jednym paluszku.Do kazdego programu,do danego auta,powinni zapraszac osobe,mechanika,fachmana,nie wiem,kogos,kto robi glownie tylko te modele i zna je na pamiec,ich bolaczki,zalety,slabe punkty,bo jak wierzyc komus,kto opisuje w programie omege,juz nie mowie o blednych danych,kto miluje sie,lub zna sie tylko na passatach dla przykladu.Gosc nie bedzie wogole w temacie, oba auta flagowe,ale bardzo sie rozniace.