Centralka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Teraz takie pytanko: mam centralny zamek ale tylko na kluczyk, moge jakos zrobic zeby byl na pilot, lecz nie chce montowac alarmu! Nie chce rozkrecac calej tapicerki i zal mi pieniedzy na alarm ! Dzięki! Pzdr.

Możesz tylko wystarczy kupić centralkę z pilotem,ale nie wiem czemu nie chcesz alarmu?,przecież są tanie!

zestaw do centralnego na pilota na allegro kosztuje ponizej 100zl a w miare dobry alarm ponizej 500zl. sam sie nad tym zastanawialem ale jakos zniecheca mnie montaz i rozbiorka wnetrza samochodu ;]

Wlasnie ja tez nie chce rozrywac calej tapicerki! A nie ma czegos takiego zeby gdzies sie podlaczyc w jakies gniazdko sam sterownik pilota? (Jezeli wogole cos takiego jest , bo ja to nie wiem)!

Jeżeli chodzi o sterowanie centralnym na pilota to tak czy tak trzeba się dostać do modułu centralnego zamka, o ile pamiętam moduł jest w słupku przy nogach pasażera.
Ja kupiłem na allegro komplet alarmu z syrenką, czujnikami ultradźwiekowymi i czujnikiem wstrząsowym z 130 złotych. Alarm zamontowałem sam i działa

jakie tapicerki? moduły i wszystko inne -są pod deską rozdzielczą- rozbierać tylko trzeba drzwi- a i te sa na zatrzaski. W becie jest to trudniejsze o tyle ze wiązka do zamka jest grubsza. Podglądałem elektryka jak mi alarm montował, sprytny gościu i mam full wyczujnikowany za 870 zł.