Jaki reduktor do sekwencji??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam>mam pytanie.Mianowicie najprawdopodobniej czeka mnie wymiana reduktora.W tej chwili załozony jest LOVTEC"power" ale jest za słaby.Komputer instalacji to STAG 200 a silnik w jakim to zamontowano to X20XEV (2.0 16V).Moje pytanie sprowadza sie do tego jaki polecacie reduktor?Wiem ze LOVTEC to gówno nadające sie do małego fiata...

bedzie na tym jezdzil o ile gazownik przeprowadzi autoadaptacjia tak jak ci pisalem a jak chcesz na upartego zmieniac reduktor to bedziesz musial zmienic wtryski tzn listwe reduktor diego 400 i listwa ok 600 najlepiej matrix pozdr

Wiesz instalacja jest na gwarancji,więc wydaje mi się że o topowinien martwić się "Gazownik".Dlatego też pytam,ponieważ jeżeli nie bdzie dobrze i ekonomicznie jezdziło(bo obecnie pali 20l/80km LPG) to bedzie "musiał" wymienić mi te podzespoły...

gazownik nic nie musi wymienic powie ci ze zaklada takie instalacjie a nie inne i koniec powiedz mu zeby zrobil jak napisalem a jak nie to ja ja ustawie na jego koszt

Ja mam reduktor KME Silver (ok. 500PLN) jak narazie spisuje się ok poprzednio miałem Zavoli ale był za słaby... o ile wiem to do tej instalki dawali też Tomasetto. Jeśli masz na gwarancji instalke to gazownik ma obowiązek ustawić ja aby prawidłowo pracowała!
Ale nie rozumie dlaczego przy zmianie reduktora trzeba zmienić wtryski??? A jak gazownik powie, że zakłada takie instalki a nie inne i do tego nie umie ich ustawić to zażądaj zwrotu kasy i tyle bo chyba nie po to zakładałeś gaz żeby gazownika uczyć jego fachu...