Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
8bartez6 Audi 80 Avant B4 1,9 ... Poznań | 2009-05-17 22:40:20 witam ponownie wszystkim szanownych forumowiczów niestety dziś odkryłem kolejny problem w swoim Essim (uporałem się z wodą po stronie pasażera- to tak na marginesie)
Mianowicie odkryłem dzisiaj dziurę w podłodze od strony kierowcy, na łączeniu podłogi z progiem na zdjęciach w miarę jest pokazane co i jak. Proszę pomóżcie i doradźcie w jaki sposób i jakimi kosztami będę obciążony.... czy wystarczy tylko zaspawać to miejsce?? czy lepiej wymienić próg?? A jeśli robię to od strony kierowcy, to czy od pasażera też od razu profilaktycznie wymienić?? Linki do zdjęć fotki robiłem telefonem więc mogą być mało wyraźne, sorki... KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 KLIK 4 [ wiadomość edytowana przez: slawcek dnia 2009-05-20 17:02:00 ] [ powód edycji: Ciężko porobić linki do zdjęć? ] |
8bartez6 Audi 80 Avant B4 1,9 ... Poznań | 2009-05-20 16:55:14 dzięki za pomoc jesteście bezpretensjonalnie najlepsi... |
slawcek Sympatyk FEFK Cabz WRoCław | 2009-05-20 17:19:47
Może Ty mi to wyjaśnisz - przecież ja go nie zakładałem. Tylko powiedz mi co Ci przeszkadza ten wątek. Może autor faktycznie nie wie jak się do tego zabrać więc zakłada wątek, ma do tego pełne prawo a wątek nie jest niezgodny z regulaminem. |