Pilne wkladka stacyjki przerabianie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukalem bo widzialem kiedys taki post gdzie ktos naprawial wklad do zamka , ja potrzebuje poprzekladac zapadki zeby nowastacyjka dzialala z mojm kluczykiem , stacyjke rozebralem do pewnego stopnia i sie zawiesilem potrzbuje pomocy

ja placilem za to 80 zl
ale i tak nic w prównaniu z nową
dodam ze jeśli masz immo - to może nie byc wesoło po zmianie trybów
każdy "włamywacz" z dorabianiem kluczy w usługach powinien dać rade

chodzi o to ze mam wkladke do stacyjki oryginalna forda (kupilem kiedys do mojego poprzedniego essiego , tyle zetamta jest bez immobilisera, a teraz potrzebuje ja dostosowac do kluczyka z immo , prawdopodobnie wystarczy mi pomoc przy rozlozeniu stacyjki (ostatnie stadium bo zotala tylko ta zatyczka przed samymi zapadkami)

sorry nie jestem w stanie pomoc - polecam fachowca .. stacyjka "potrafi unieruchomić pojazd"
mi przestało sie przekręcać w szczerym polu
gdyby nie to ze akurat byłem na robocie i pól bagaz nika harmenzi to ?????
nie wiem co bym zrobil. a tak rozebrałem obudowe i jakos dałem rade przekrecić kluczyk
jeszcze raz odradzam "samogrzebanie"

a tak w przybliżeniu to ile trzeba wydać kaski na noą stacyjke z IMMO oczywiście z komplecikiem kluczyków

Pewnie KUREWSKO drogo

360 + 70 przekodowanie kluczyka/ów
orientacyjne dane z maja z.r.

Znam człowieka w Warszawie, który może Ci pomóc...Jeśli chcesz namiar odezwij się na priv. U mnie po kradzieży kluczyków od Ibizy, przerobił wszystkie zamki i przerobił kluczyk + immo. Zapłaciłem za całość 700PLN... facet jest jest dobry!

no i zrobilem to chwilowo tak ze wsadzilem wkladke i uzywam nowego kluczyka poprostu w momencie przekrecania stacyjki dostawiam oryginalny kluczyk do kolumny

ale prosze jeszcze raz jesli ma ktos linka do tego tutoriala jak naprawic wkladke zamka /stacyjki to bardzo poprosze.