Bmw e-36 problem z paleniem gumy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem z moim isem nie chce palic gumy,myslałem ze to sprzeglo wiec je wymienilem ale to nie pomogło. I co teraz????? Pomocy!!!

mozliwe ze masz oblodzoną jezdnię- wtedy opony się slizgają a nie palą

a moze nieumiesz tego robic paliles juz gume kiedys...? najlatwieszy sposob to oczywiscie guma+benzyna+zapałka

I warto było wymieniac dobre sprzegło dla jakiegos palenia???

Chcesz palic gume na zmówkach? To nie najleprzy pomysł
Auto jest słabe czy normal?Zmierz stopien spreżania w cylindrach jesli bedzie ok to jednie umiejetnosci pozostają do podszlifowania

Aha słyszałem ze najlepiej do paalenia nadaje sie 2.5

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-02-05 15:08:38 ]

chcesz naprawdę palić gumę??? musisz sobie wstawić dwa następne cylindry...

Spalic to sie nawet 1.8 da tytlko po co? nie szkoda auta?

Cytat:
Spalic to sie nawet 1.8 da tytlko po co? nie szkoda auta?

oczywiście! Tylko porównaj jak wygląda palenie gumy silnikiem m20 czy m50 a jak wygląda to w przypadku m42...

Tak nawiasem mówiąc to nawet w 126p jak się postarasz to troszkę gumę pzypalisz..

Cytat:
2006-02-05 16:30:03, lukasz_xyz pisze:
oczywiście! Tylko porównaj jak wygląda palenie gumy silnikiem m20 czy m50 a jak wygląda to w przypadku m42... Tak

Niestety nigdy nie miałem okazji podziwiania "profesjonalnego" palenia gumy róznymi silnikami.. i az tak nad tym nie ubolewam

Cytat:
nawiasem mówiąc to nawet w 126p jak się postarasz to troszkę gumę pzypalisz..

Ale to chyba na wstecznym hehe a tak na powaznie to autorowi watku nie chcodzi chyba o zawodowe palenie gumy tylko sporadyczna popisy(?)... mysle ze to kwestia wprawy.... tak czy siak dziwne podejscie do sprawy -> ta wymina sprzegła

tak, ta wymiana sprzegła to ostra bzdura.... za tą kase to kupil bym sobie opony do palenia gumy