MotoNews.pl

Zamek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! mam pytanie ile kosztuje zamek do drzwi od omegi B? trzeba kupowac zestaw z kluczykami czy mozna jakos ustawic zapadki? Mój mi cos szfankuje i go mam zamiar wymienic.
aha i czy mozna kupic samą wkładkę? jakie to koszta?

[ wiadomość edytowana przez: BBronx dnia 2004-12-11 20:15:17 ]

W Omie A napewno mozna wkladke wymienic wiec pewnie w B bedzie podobnie

pozdr.

A jak w ogóle wyjąć zamek z drzwi kierowcy B, tak żeby otwieranie i zamykanie było tylko z pilota?
Czy są jakieś 'firmowe' zaślepki (na wzór zaślepienia drzwi pasażera, gdzie zamka na kluczyk nie ma)??
JaC

> Mój mi cos szfankuje i go mam zamiar wymienic.

o w sumie to tez dobry pomysł! tylko problem byłby wtedy gdyby padł akumlator :] trzeba by wchodzic przez bagaznik co w kombi jest mozliwe nie wiem jak w sedanie. Jakby ktos miał taka zaslepke to ja chetnie zakupie....

A jak masz centralny i pada akumulator, to z kluczyka drzwi kierowcy otworzysz??
JaC

> o w sumie to tez dobry pomysł! tylko problem byłby wtedy gdyby padł akumlator :]
> trzeba by wchodzic przez bagaznik co w kombi jest mozliwe nie wiem jak w sedanie.
> Jakby ktos miał taka zaslepke to ja chetnie zakupie....

witam
po co kupować zaślepkę jak można kupiś klamkę tylną lewą i wstawić do przodu?

;] a czy w zamku bagaznika jest taka sama wkładka? chodzi mi o to czy mozna by wkładke z klapy przełozyc do drzwi

wkładki moznz naprawićć tak, ze pasują kluczyki . wkłładka od drzwi nie pasuje do kufra,

To byłby jakiś pomysł, tyle że klamki są lakierowane w kolorze drzwi.
Szukać po szrotach koloru???
Prosta zaślepka byłaby... prostsza :-)
JaC

witam po co kupować zaślepkę jak można kupiś klamkę tylną lewą i wstawić do przodu?

A jeszcze lepiej w zaślepką niebieska dioda

ja mam problem nie moge wyciagnac kluczyka z zamka od strony kierowcy samochod stoi z kluczem w zamku
klucz zamyka drzwi ale nie mozna otworzyc
CO MAM ZROBIC ???????????