Z serii chwale się :) NOWA TWARZ ESSA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... oto sie stało ... essik doczekał się nareszcie prac blacharsko lakierniczych .... na razie tyle fotek ... więcej będzie jaak go odbiore od lakiernika ...

narazie rewelacja, bedziesz cos jeszcze robil czy tylko zderzak?

jak już Ci mówiłem na gg - ciakwy pomysł

z punktu widzenia estetycznego: naprawdę fajny

z punktu widzenia praktycznego: obnizony jest w stosunku do oryginalnego, bo jeśli tak, to co z krawężnikami...?

bo ja tam właśnie zostawiłem dolny kawałek

Fajnie to wygląda Czekam na zdjęcia po lakierowaniu

... o krawężniki sie nie martwie ..... wderzak jes niewiele nizszy od serii .... a swoją droga to przy parkowaniu trzeba uważać ...

wow siuper czekam na efekt po malowaniu, a swoją drogą podkradłeś mi pomysła bo chciałem swojego przerobić lekko no ale teraz to już odgapianie będzie

... hehe .... pomysł jush troche wczesniej mialem ..... zainspirowało mnie pewne zdjęcie na którym były luzem fotki zderzaków od essa i od mondeo ...

No wlasnie chcialem pisac,ze Mondeo mk II sie pojawilo w tym zderzaczku

piekne tylko teraz bedziesz musiał pilnowac ramek dookoła halogenów i samych halogenów bo kradną na potege mojej siostrze juz z 3 razy ukradli i teraz halogeny są na żywice wklejone a ramki przykręcone na imbusy

Nieee no Panie miodzio
Chciałbym jeszcze zobaczyć fotkę z profilu.

Cytat:
2006-02-01 12:20:25, SebaNowy pisze:
piekne tylko teraz bedziesz musiał pilnowac ramek dookoła halogenów i samych halogenów bo kradną na potege mojej siostrze juz z 3 razy ukradli i teraz halogeny są na żywice wklejone a ramki przykręcone na imbusy

... dzieki ... cenna uwaga ... u nas raczej nie ma z tym problemu .... za to duże powodzenie w mondeo maja spryskiwacze reflektorów ...

NO NO NO...
Dosc ciekawe i orginalne...
Zobaczymy jak to bedzie w calosci essiego wygladalo, trzeba oblukac na zywo i w jednym kolorze..

no no muszę przyznać że jak narazie efekt jest świetny........wygląda jakby tak było fabrycznie naprawdę super pomysł.....
widzę że grill też elegancko zrobiony, myślałeś żeby ramki lamp pomalować też na czarno ??

... myślałem o malowaniu lampek .... :d .... ale tesh sie zastanawiam naad lexami do przodu .... czas pokarze ....

bardzo fajny pomysł podoba mi sie

jak to polakierujesz to bedzie baaardzo fajny efekt!

podsumowując podoba mi się... szczerze to sam myślę nad czymś w tym stylu...

a móglbys podać ile już w to wpakowales kaski???

Nooo niezle to wyglada naprawde niezle i jak pewnie wiekszosc czekam na foty po lakierowaniu
null

.... hmmm .. o kosztach wole nie mówić .... spokojnie mógłbyś sobie kilka seryjnych zderzaczków zafundować ....

Cytat:
2006-02-01 14:37:14, SwIeTyY pisze:
.... hmmm .. o kosztach wole nie mówić .... spokojnie mógłbyś sobie kilka seryjnych zderzaczków zafundować ....

...
..... aż kilka????uffff drooogo!