Moje podświetlenie:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Oto efekt wytężonej pracy mojej zwapniałej mózgownicy i przetrąconych reumatyzmem paluchów:

zimno:

...i ciepełko

oczywiście musiałem trochę poczarowac przy fotkach fotoszopem,bo niektóre miejsca były po prostu prześwietlone,ale tak to mniej więcej wygląda

REWELACJA!

Ta zieleń mi tylko jakoś, ale tak to ekstra

Takie fajne to jeszcze Fryszrad ma, choć inne.

Jak wyczarowałeś zmienny kolor w pokręteł? I wogóle całość?

Masz jakąś fotkę za daleka żeby wszystko obejmowała?

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-02-17 18:59:01 ]

Śelicznie Naprawdę kawał dobrej robboty! Dokłądnie wykończone

[ wiadomość edytowana przez: Podola dnia 2006-02-17 19:07:13 ]

ad.1 ta zieleń jest baaardzo zbliżona do rzeczywistego koloru,bo podświetlenie jest na diodach flux,a one dają całkowicie inne światło niż zwykłe,czy też żarówki(hehe,kto ich dzisiaj używa? )
ad.2Te czary to trawiona płytka z dwoma ścieżkami,saneczki z dwoma stykami i dwie diody-wszystko wpakowane w pokrętło
Przy pomyślnych wiatrach jutro zrobię zdjęcie.No cóż ,muszę jeszcze dodać ,że moja (niekoniecznie)lepsza połowa stwierdziła,że wygląda to jak choinka...

Elegancko

Jak masz zrobione budziki?

Cytat:
2006-02-17 19:21:08, raden pisze:
Elegancko Jak masz zrobione budziki?

Zerknij do profilu Cremon'a

diody flux...zielone oczywiście + alu-pierścienie,od których światło się fajnie odbija...zajrzyj do mojego profilu
Chociaż to zdjęcie zegarów będę musiał poprawić...było robione tradycyjną lustrzanką i skopali mi odbitki,więc nawet fotoszop nie za bardzo poradził ,albo ja nie za bardzo poradziłem sobie z fotoszopem Niemniej jednak: ZIELEŃ

Szczęka opadła mi na ziemie i kilkanaście razy się odbiła

Miałem w planach przerabianie podświetlenia swoich zegarów i pokręteł ... ale teraz wszystkie moje pomysły wypadną blado.

Gratuluję pomysłu i wykonania

Cremon co tu dużo mówić. Wyszło Ci to po prostu ŚWIETNIE

świetne Jak zrobiłeś takie idealne zdjęcia, jaki aparat masz :>?? ten zielony wydaje się lepszy niż standardowy

Radzio_CK-zdjęcia ze statywu(się musiałem nagimnastykować)ap. HP Photosmart R607.Jak już pisałem wcześniej,poprawiłem trochę kolory w szopie,ale po poprawce bliższe jest to rzeczywistości.
zresztą dla porównania zdjęcie bez korekcji:

a tak to wygląda(mniej atrakcyjnie,ale tylko trochę )od strony bebechów:

diody "pięknie" zatopione w silikonie,oryginalna płytka drukowana do śmieci,nowa własnoręcznie trawiona i wpasowana z narażeniem zatrzasków Tak w ogóle ,to fajna zabawa była.Dzięki za słowa uznania Drugi raz nie podjąłbym sie tego